levent semt polikliniği

independence
taksim eğitim ve araştırma hastanesi’ne bagli bir poliklinik. ilk ba$ta isminden i$killendim ama zorladilar beni gitmeye. giderken ilk $artim $uydu;

"icime sinmezse ben memorial’ima giderim, yemi$im parasini pulunu."

vay arkada$, atladik arabaya cekmekoy taraflarindan, villa ve ormanlarin onunden bir yol varmi$ direk kavacik’a cikan, o yoldan gittik frene bir kere bile dokunmadim allah seni inandirsin ya neyse, bu ba$ka bir ba$ligin konusu.

vardik mi poliklinigin onune? araba park etmek problem olur sanmi$tim, tam 09:30 da poliklinigin onundeydim belki o yuzden sorun ya$amadik, bir araclik yer bulabildim neyse. girdim poliklinigin icine. ilk ba$ta barkod veren hanim ablalar var. oradaki kuyrukta ta$ catlasin 7 dakika bekledim. aldim barkodumu hop vezneye. muayene icin 15,5 lira odedim zira bende ssk falan hak getire. veznenin onunde bir ki$i yoktu bu arada. ciktim doktorun katina, onunde 5/6 ki$i var sirada, sira numatasi 8 yaziyor elimdeki sira numarasi 7. dal iceri dediler daldim, bir dakika bile beklemedim. doktor dedi git kan aldir tahlil yaptiracaksin. olur aga dedim gittim kan aldirmaya, ta$i yine catlat 3 dakika barkod kuyrugu, 20 dakika kan aldirma kuyrugu.

ozetle arkada$im, 09:30 da iceri girdim, 10:15 de kanimi falan vermi$ di$ari cikmi$tim. kan alma ve tahlil icin de 18 lira civari odedim, olan biten bu.

yani diyecegi o ki supermi$ lan. vallahi ben memorial’da daha fazla bekliyorum ki 1 milyardan fazla odedigim para ise konu harici $u anda.

not: tahlil sonuclarini ertesi gun saat 13:00 den sonra veriyorlar.
independence
ileti$im icin telefon numarasi $u $ekildedir;

0 212 268 35 45

daha once de yazmi$tim, hizmetlerinden cok cok memnun kaldim ama $oyle bir sorun var, kan tahlilleri saat 11:00 e kadar yapiliyor. yani 11 den sonra giderseniz tahlil icin, haybeden hic gitmeyin derim, yaptiramazsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol