ece begüm yücetan

independence
gönüllüler adası’nin melegi. duru$u bir ba$ka guzel, sevini$i ba$ka uzulu$u ba$ka guzel. adadan bir an once elensin, donsun memleketine de buralarda ula$ip yazilabileyim kendisine. $imdi dominik cumhuriyetine git, kiza gozuk, yazil ohoo. uzun ugra$lar bunlar.
independence
daha once de yazmi$im gerci ama her bolumde ba$ka bir ozelligini ke$fediyorum bu kizin.

bi kere cok asil. duru$undan belli yavrumun. hic oyle adadaki salak sacma konulara mudahil olmuyor, aklinda bir $ey varsa kimseye laf sokmaksizin soyluyor. yari$larda inanilmaz ba$arili. bana kalirsa yari$manin favorisi ne nihat ne de hasan. gonlum begum’cuumden yana. umarim o kazanir.
independence
smslere kaldi ama cok $ukur ki adadan gitmedi bebegim guzel yuzlu guvercinim. $u dokunulmazlik sembollerinden 2 tane daha kazansa, 3 hafta hem o rahat edecek hem de ben valla.
independence
bak kendisinin ba$ligina yazan tek ki$i benim, degerimi bilsin, ota boka aglamasin. ya da aglasin lan, aglamak da yaki$iyor bu kiza. bir de bir havalanmalar falan gordum son gunlerde kendisinde, fazla $imarmasin. kiririm agzini yuzunu.
independence
yari$malarda ba$arili kabul ama bir turlu yazilmamasinin iki sebebi olabilir;

1- cok guzel bir kiz. $imdi evlenelim dese dominik’e gider o adada basarim imzayi. o derece. nikah $ahidimiz de almeda olurdu, dans falan eder sonra paso yemek yerdi.

2- finale kalmayi du$unen isim ler begum’u kolay lokma olarak goruyor olmali. finale kadar gelsin ki finalde rahat rahat eleyelim hesabi. aslnda cok da mantikli bir du$unce.

bu kizin cok guzel oldugundan da bahsetmi$ miydim?
independence
bu hafta almeda abazi ile birlikte sms e kaldi kendisi ama hic uzmesin kendisini, bu hafta almeda yolcu. begum adada kalsin, onun bacaklari da kalcasi da cok daha guzel almeda’ya nazaran, yoksa bana ne lan, cehennemin dibine kadar yollari var ikisinin de.
independence
bu hafta oylama olmasina da gerek kalmadi, hayimle birlikte direkt sms e kaldilar. hayim’e kar$i cok zorlanacagini tahmin ediyorum, muhtemelen bu hafta adaya veda eden isim kendisi olacaktir. cok ozlicez o bacaklari.
derdiolanneylesin
anlaşılan o ki independence ı fazlasıyla etkilemiş. adada en başından beri favori bayan adayımdı oradaki tüm kızlardan çok daha güçlü kendisi tek kız kalarak da bunu gösterdi . bu akşam yakın arkadaşı hayim’i eleyerek finalde ki tek kız olması kuvvetle muhtemel. hasan’ı nihat’ı anıl’ı yarışmalarda yenmişliği var be bu kızın anlayın gücünü. ama benim asıl favorim tabi ki anıl.
independence
pazar gunu cok $iddetli bir du$u$ ya$ami$ti bir yari$ma esnasinda, bacagi falan $i$ti yavrumun , kiyamam.

neyse, kiyarim lan bana ne.

hayim’i eledi ve finalistlerden biri kendisi oldu. buyuk bir ba$ari bu o bunyede bir insan icin, cok tebrik ederim kendisini.
independence
kendi kafasizligi sebebi ile bu hafta nihat’la sms e kalmi$tir. yahu kizim senin nihat’a kar$i yenebilme ihtimalin var mi ki sen kalkip nihat’i yaziyorsun, he bebegim? besbelli ki hepsi seni yazacaklar, sen de anil’i yaz hic olmazsa smslerde denk bir guce kar$i sava$mi$ olursun. $imdi nihat seni yer?

ozetle bu hafta adadan gidecek olan isim begum olacaktir.

edit: elense bile bir kaybi yok zira cillop gibi bir kia jeep kazandi, daha ne olsun.
independence
tatil odulunu kazanamadigi icin nihat ile birlikte finali dominik’te bir otelde beklemek zorunda kaldi. kibris’a finale dominik’ten gidecek.
independence
daha kibris’a geldikleri gun elendi kendisi ama ziril ziril aglar dedigim kiz "ben finale ciksaydim zaten ba$aramazdim, en azindan nihat’in yolunu kapatmami$ oldum" dedi. bebegim benim ya. yari$manin da en kârli ikinci ki$isi yalniz bu arada, cillop gibi jeep’i kapti.
hittheroad2timesjack
bir aralar survivor yarışmasının en güzel yüzü olarak betimlenmiş yarışmacı. diğer yarışmacılar nasıl bir tipse artık.

o değil de bu hatun yarışlarda ablak bir gülümsemeyle sanki o an yapmış olduğu hareketlerden utanırmışcasına bir moda giriyor. ablak diye bir kelimeyi ilk defa cümle içinde kullandırttı bana kusura bakmasın ama o gülümsemenin başka bir tarifi yok. seda ile beraber tez gönderilmesi gerekenlerden. ama iyi insan.







neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol