survivor gönüllüler 2 hasan

independence
dansciymi$ kendisi sanirim, gonullulerin $imdilik agabeyi kivaminda. baya dayanikli bir elemana benziyor. ilk izlenimlerim efendi bir adam oldugu yonunde ama o ada zamanla insani ne hallere sokuyor izleyenler bilir. uzun donem adada kalacaktir herhalde.
sipsi
ünlüler tarafındaki bir çok "ünlü"den daha ünlü adam. ıssız bir adaya düşsem alacağım 3 şeyden biri kendisi olurdu. diğer ikisini de hasan seçsin..
independence
issiz bir adaya du$sem yanima alacagim 3 ki$iden biri. yanima alacagim diger iki ki$i ile birlikte agiz burun dalardik kendisine ne guzel. ancak yeteriz.
independence
burada iki entry yazicam zira daha once cok mal bir ba$liga ytazdigim entryi buraya ta$imam gerekiyor;

normalde kendisi de gayet unlu birisi;

(bkz: hasan yalnızoğlu)

gonullu olmayi tercih etmi$, peki.

yari$manin dayaniklilik acisindan en saglam isim adayidir bence. ayrica pek mutevazi pek insancil ama bence kameralara oynuyor. yakinda cikar kokusu. yari$malarda son derece iyi bir performans sahibi ama ku$kusuz.

ve yeni entrymiz;

bu hafta dokunulmazlik sembolunu aldi, cevher’i korudu dolayisi ile ikisi de sms e girmekten yirttilar. bu adam finalde bak ben soyleyeyim $imdiden.
derdiolanneylesin
samimiyetine inanmadığım yarışmada olması diğer yarışmacılar özellikle kızlar için büyük dezavantaj oluşturan yarışmacı. ben olsam ilk fırsatta yollamaya bakardım.
independence
bu hafta nihat’in dokunulmazlik sembolunu almasi ve kendisini korumasi sayesinde sms’e cikmaktan kurtuldu. nihat’taki de deli mantigi. adam senin en buyuk rakibin, o gitse odul icin rakibin kalmayacak ama sen kalk adami koru. hayret ettim gece gece.
independence
survivor’i ikincilikle bitiren insan. cok efendiydi, cok yari$maciydi ve ari gibi cali$iyordu. adam adaya agac ev yapti lan daha ne yapsin? saniye bo$ durmadi garibim adada. sms sonucunda elenmesi buyuk haksizlikti. nihat ve hasan gibi iki rakip varsa bunlari sms’e ciklartmayacaksin, cusselerine gore performanslarina gore bir iki oyun bulacaksin, orada carpi$tiracaksin aslanlar gibi. yenen de odulun hakedeni olacak.

nihat’in kazanmasina ne kadar sevindiysem hasan’in kaybetmesine de o kadar uzuldum.
sipsi
ikinciliklerin adamı. daha önce böyle hani mankenlik yarışmaları falan var ya.. ona katılmış, onda da ikinci olmuş canımın içi.. olsun..

sevgili hasan;

unutma ki sen benim kalbimin birincisisin. eşin de rus falan, kısa ama güzelmiş. allah mutlu etsin. mutlu olamazsan beni ara. ben de kısayım. öpt. muck. kib.

ps: sakalını yirim..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol