recep ivedik serisinin aslında dram olması

independence
neden bilmez bu gece aklima recep ivedik serisi geldi, bir yandan da şahan gökbakar’i du$undum. adamin yakla$ik 10 senelik medya mazisi var, tv8’de biliriz kendisini ilk ba$larda, kabul edelim oldukca da ba$arili bulurduk o zamanlar. $imdi bu adam kalksin, recep ivedik diye bir karakter yaratsin ve bu karakterin ust uste filmlerini ceksin ve insanlar bu filmleri komedi filmi olarak izlesinler, izleyen hemen herkes de $ahan gokbakar ardindan bir suru tenkit ele$tiri yagdirsin.

olacak $ey mi bu?

sen olsan, ba$arili olarak bir gecmi$e sahipken asla ama asla komik olmayan bir seri filmle "bunlar komedi filmleridir" diyerek insan icine cikar misin, kendini o riske atar misin? iyi du$un bak.

evet, atmazsin. ben de atmam, $ahan gokbakar da atmaz.

bu yuzden bu fimler aslinda komedi filmleri degildir. bizler izlerken komedi filmi izliyormu$casina izledigimiz icin cok ba$arisiz bulduk bu filmleri, e oysa bu filmler dramdi, trajediydi?

recep ivedik filmleri serisi, aleni $ekilde hayatinin hicbir evresinde ba$ariyi yakalayamami$, a$ktan ve paradan yana yuzu gulmemi$, arkada$ cevresi sosyal cevresi sifir olan, dunyanin en pis tipine sahip olmak zorunda kalan, recep ivedik isimli bir karakterin aci veren dram yuklu trajedi yuklu hayatini konu aliyor aslinda. filmi bu baki$ acisi ile izlediginizde de aslinda senaristin ve yonetmenin bu drami yansitmakta ne denli ba$arili oldugunu cok net anlayabiliyorsunuz.

recep ivedik bir trajedinin oykusudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol