skyfall

independence
james bond serisinin son filmi. esasen 2008 lerde falan cekilmesi lazimdi ama maddi imkansizliklar sebebi ile bu seneye sarkmi$. 2 kasim 2012 tarihinde vizyona girecegi konu$uluyor. filmin kimi bolumleri istanbul ve adana’da cekilecekmi$. hatta adana cekimleri ba$lami$. film sebebi ile adana’nin en i$lek caddelerinden biri 12 gun sure ile trafige kapatilacakmi$.
independence
filmin cekimleri adana’da neredeyse isyan cikartacak. trafik sabahin erken saatlerinde cekilmler icin kesiliyormu$. hayir adanali sabirli insan degildir, $algam suyu sokarlar film ekibinin gotune valla.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20140600.asp
independence
adanadan sonra istanbul’a da musallat olmu$lar.

filmin cekimi icin eminönü meydanı trafige 4 gun boyunca yine eminonunde farkli caddeler de allah bilir kac gun trafige kapali kalacakmi$. trafige kapali olacak zaman dilimi toplamda 14 nisan ile 5 mayis arasi.
independence
eminönü esnafinin agzina sican film. polis tum esnafin mallarini almi$ citlerin arkasina koymu$.

neymi$ efendim, filmde bir araba takla atacakmi$, o araba da eminonu’nde ki sette takla atacakmi$. lan esnaf malini satamiyor, yemi$im filmini setini.
independence
film guzel olmasina guzel de turkiye’yi istanbul’u bilmeyen icin guzel.

hayir istanbul’u bilen icin de guzel esasen ama istanbul’u bilen yemez ki o sahneleri? adam eminonu’nde iki uc arac birden son gaz takip sahnesinde. lan sen eminonu’nde oyle hizi bir ihtimal sokaga cikma yasagi oldugu zaman falan yapabilirsin, yoksa mumkun mu oyle gaz kesmeksizin ilerlemek oralarda ya da istanbul’un herhangi bir yerinde? istanbul’u bilen yemez bunu.

bir diger konu da filmdeki sacmaliklar. tamam aksiyon nefes kesmeksizin var ama aksiyondan kendini siyirirsan "sen oradan nasil kurtuldun aga?" sorusunu sormaya ba$liyorsun. soruyu soruyorsun da cevap yok i$te. misal bondla birlikte biri suya du$uyor, suda battikca batiyorlar ve bond rakibini bogmaya calisiyor. olm zaten ikiniz de suyun dibindesiniz, sanki sen nefes aliyon mu da adami bogmaya calisiyon he yigidim?(konu degil sahne anlattigim icin bu spoilere dahil olmaz)

neyse, izlenesi film yine de ama bir kereden fazla izlenmesi fuzuli olur.
sipsi
tonton adele oscar’ın hakkını vermiş, dinlemelere doyamıyorum uzun zamandır..

’this is the end
hold your breath and count to ten
feel the earth move and then
hear my heart burst again..’

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol