van da her çocuğa bir oyuncak kampanyası

independence
türk kızılayı çekmeköy şubesi tarafindan hayata gecirilen kampanya. kampanyanin detaylari $u $ekilde;

-----------------------------spoiler----------------------------:

türk kızılayı çekmeköy şubesi depremzede çocuklar için oyuncak topluyor.

van’da depremden etkilenen çocukların yaşadıkları korku ve acı dolu günleri arkalarında bırakmaları için sosyal hayata kazandırma çalışmaları devam ediyor. türk kızılayı çekmeköy şubesi’nin başlattığı ’van’da her çocuğa 1 oyuncak’ kampanyası ile evlerinden ve okullarından uzak kalan çocukların, çocukluklarından uzaklaşmamaları hedefleniyor. depremin ardından boylarından büyük acılar ve sorumluluklar yüklenen minikler için çocukluklarını yaşasın diye kamyonlar dolusu oyuncak hazırlanıyor. depremin hemen ardından van’a 8 tir dolusu yardım malzemesi yollayan çekmeköy kızılay şubesi, çocuklar için başlattığı bu kampanyada en büyük desteği yine çocuklardan gördü. minik elleriyle oyuncağını kapan çocuklar şube binasına gelerek arkadaşlarına hediye yollamanın sevincini yaşadı.

çekmeköy kızılay şubesi’nin başkanı ilhami yıldırım yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: "çoğumuz köylerde veya şehirlerde de olsa imkânsızlıklar içinde büyüdük. oyuncağın bizler için köyde sapan ve çelik çomaktan başka bir anlamı yoktu. bir misket veya plastik arabası olan çocuk, dünyalar onun olmuş gibi sevinirdi. bu çocuksu duygularımızdan yola çıkarak van’daki depremzede çocuklarımızın yaşadıkları büyük travmadan kurtulmasına yardımcı olmak için oyuncak hediye etmeyi düşündük."

anne-babalara da seslenen yıldırım, "van’daki çocukların yüzlerinin gülmesi ve sizin çocuklarınızın da yardımlaşma duygusunun pekiştirilmesi için kampanyaya destek olun." çağrısında bulundu. van’a oyuncak göndermek isteyen vatandaşlar "çamlık mahallesi şehit şahin bey caddesi no: 24 kat:1 çekmeköy" adresine ulaşabilir ya da "0216 640 19 99" numaralı telefondan irtibata geçebilirler.

-----------------------------spoiler----------------------------

detaylar;

http://tinyurl.com/7h8uocw

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol