27 ocak 2012 istanbul da kar yağışı

independence
meteoroloji tarafindan $iddetle uyarilan yagi$. bak diyor meteoroloji, yarin istanbul’da cok yogun bir kar yagi$i bekleniyor diyor, ona gore hazirlikli davran diyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19774239.asp
independence
sadece 27 ocak ile sinirli da kallmayacakmi$. 5 gun boyunca yagacakmi$ bu kar. sabah uyandigimizda istanbul’u bembeyaz gormek $ahane olacaktir.
mudo
aynı tarihte ankara için de aynı yağışın olacağı ve bu yağışın aynı etkiyi göstereceğini söylemesi ne hoş meteorolojinin. jedimiz independence ve moderatörümüz elma şekeriiiii (sanki bir i fazla gibi mi ne) ile birlikte kimbilir daha kaç sözlük yazarı bilgicin de aynı hava koşullarını aynı anda yaşayacak olmasıyla, götümüzün göğe erip ermeyeceğini göreceğiz bakalım.
ne kaldı şunun şurasında.
independence
$u anda istanbul’da neredeyse havuza girilebilecek bir sicaklik hakimken, bir anda bu hava degi$imi nasil olacak, bunyede en cok merak uyandiran soru budur esasen.
menekse
istanbul ’ a ve ankara ’ ya zemheri ayında kar yağışı beklenmesi değildir şaşırtıcı olan. ama 26 ocak da istanbul ’ da havuza girilecek sıcaklığın yaşanması hiç hayra alamet değildir bence.
mudo
ankara’da da aşırı bir sıcaklık var zemheriye inat.
patron pek hoş karşılamasa da arada camı açarak "temiz hava girsin içeri" diyerek serinlemek işe yarıyor.
şimdilik!
independence
bu kadar ani bir sicaklik degi$imi nasil ya$anacak diyordum ama ya$aniyormu$ i$te. $u anda cekmekoy taraflarinda feci bir soguk ba$gostermi$ durumda, ruzgarin $iddeti ise evin icerisinde dahi ugultu yaratiyor.
independence
kar yagi$i saat 03:00 sularinda istanbul’da ba$layacakmi$. yagi$la birlikte kuzey yonunden olu$acak olan $iddetli bir de firtina bekleniyor $ehirde.
menekse
yarın havanın yumuşaması bekleniyor yola revan olmak için.benim hane halkından biri mahsur kaldı da söylemesi ayıp.
independence
gayet $iddetli yagiyor tamam, bol bol yagiyor tamam ama tutmuyor arkada$. yerlerde birikemedi $u kar hala. bu kadar $iddetli kar uyarisindan sonra insan en azindan ayak bilegine kadar bir kar birikintisi bekliyor sokaklarda ama yok i$te.
independence
meteoroloji uyardi, valilik uyardi, mersin’de ki halamlar aradi uyardi, deh$et bir kar bekliyorduk ancak gel gor ki $u andaki etkisi sadece catilarda kalan kar kumeleri. ah istanbul ah, oyun oynuyorsun bizlerle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol