aralarındaki yaş farkı çok olan çiftler

independence
kadin erkekten buyukse sorundur, erkek kadindan buyukse sorun degildir, net.

malum toplumda cok fazla $ey ya$ayan ve goren kadin cok makbul sayilmaz, toplumun genel yargisidir bu. erkegin ya$ca ustun oldugu durumlarda kadin erkegin tecrubelerinden faydalanir, erkek ise ya$ami$liklari sebebi ile kediye doner, evinin adami olur kalir. iyidir yani.
one way ticket
aynı frekansı yakalamaları zor ortak paydaları çok az olan çiftlerdir.

biri zamanın solcusu diğeri cadde çocuğu olan bir çift hangi konuda ne konuşabilir sorusu oluşur zihinlerde.
independence
ayni frekansi yakalamalari esasen hic de guc olmayan ciftlerdir. devir internet bilgisayar devri. bişrinin ya$ayarak ogrendiklerini bir digeri internetten haydi haydi ogreniyor mutemadiyen. ten kimyasi tuttuktan sonra ya$ farki sadece senelerin coklugu ile sinirli kalir.
elma sekeriiii
her çift aynı genellemeye girecek diye bir şey yoktur. aynı sonuca ulaşacaklar diye de bir şey yoktur ama canlı kanıtları var etrafımda; hepsi boku yiyor.
montaigne
erkekler biraz geç olgunlaştığı için kadının erkekten biraz daha küçük olması makbuldür genelde böyle çiftler yaşıt çiftlere göre daha içi geçinir. zira olgunlaşmamış çocuk akıllı erkek hiç çekilmez.
nys
bizim toplumda da erkek kadından büyükse, sübyancı, kadın erkekten büyükse, jigola derler. erkeğin durumu zor.

ne tuhaf toplumdayım lan!

hayirlisiartik
nasıl mutlularsa öyle olsunlardır. kimse kimsenin yaşını bilmeseydi sorun olay şey yaş farkı olmazdı. birini yaşına göre değil de davranışlarına ve düşüncelerine göre yargılamak gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol