sarkozy nin abdullah gül ün telefonlarını açmaması

independence
ahaha, bugunleri de gorduk ya, daha da olsem gam yemem. ölmeyeyim tabi ama olsem de i ih, gam yemem arkada$.

cumhurba$kani abdullah gül son iki gundur 22 aralık 2011 fransa nın ermeni yasasını oylaması hakkinda konu$mak icin nicolas sarkozy’i ariyormu$ ama kapi duvar minvalinde telefona bakan kimse yokmu$.

olm du$unsene, koskoca turkiye cumhuriyeti’nin cumhurba$kanisin ama bir ba$ka ulkenin cumhurba$kanini aradigin zaman adam telefonuna cikmiyor. gerci iki ulke arasindaki ticaret hacminin yogunluguna bakacak olursan sarkozy durumu ekonomiye baglayarak fazla yazmasin diye de cikmiyor olabilir telefonlara, hemen gunahini almamak lazim.

abdullah gul’un aramalarina cikmayan sarkozy’e sms yolladigi da rivayetler arasinda.

+ svgli srkzy:) uc drt kere ardm ama bkmdın snrm msglsun snra arrim yne öptm kib:)

http://www.ntvmsnbc.com/id/25307696
elma sekeriiii
sarkozy’nin diplomatik adab-ı muhaşeretten ne kadar uzak olduğunun bir kanıtıdır.


hayır ben şunu anlamıyorum, madem göt korkusuna duyacaklarından çekinerek çıkmıyorsun o telefonlara, ermeni yasasını bir şekilde onaylattığında karşına çıkacak olan tepkileri hiç mi düşünemiyorsun??!


türkiye’de de o halde bir yasa çıkartılsın; cezayir’i söyleyelim rwanda’yı söyleyelim afrika kıtasının tümünü ele alıp "fransa’nın sömürgecilik yapmadığını söyleyen kişi suçludur, suçu da şu kadar yıldan bu kadar yıla kadar uzanır" diyelim? dünyanın, abd’den sonraki en büyük sömürgecisine karşı bir infial başlatalım?!

fransa kaşınıyor. çok fena hem de.
darkside
abdullah gul’un acilmayan telefondan sonra "mesgulsun galiba ben yatiyorum iyi geceler!" diye sms attigi soylenmektedir. ben zaytung’un yalancisiyim valla.
acaptaintr
ayrılmak için türlü bahaneler üretemeyen bu durumda da "lan bari telefonuna çıkmayayım, belki soğur benden biter bu ilişki" şeklinde trip atan hatun tipleri vardır ya? hah işte tam da uydu bu duruma.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol