fransız mallarını boykot etmek

independence
22 aralık 2011 fransa nın ermeni yasasını oylaması sebebi ile sosyal medyada gun itibari ile ba$gosteren boykot karari. boykota katilanlar fransiz mallarini kullanmayacaklarmi$.

yazarin yorumu: zerre inanmiyorum allah da biliyor ya. klavye ba$indan ahkam kesmek bizim insanimiz icin gelenekselle$mi$ bir $ey zaten de bunu fiiliyata dokmeye gelince orada bir es veriyoruz nedense. $ahsim adina konu$mak gerekirse fransa diledigi yasayi oylasin, diledigi oylamada da sonucu muspet cikartsin zerre sikimde degil arkada$. ben neden boyle bir boykota giri$iyorum ki? boyle bir yasa oylanip kabul gorebiliyorsa bu hukumetin di$ politikasinin acizligidir ve bunu duzeltmek yine hukumetin i$idir.

iyi, hukumet di$ politikada dik bir duru$ sergileyemesin, gelen gecenin $amar oglani olsun, ceremesini ben cekeyim. yok oyle. davos’ta "one minute" diye feryadi figan etmeyi bilen adam, fransa’da da bu oylamanin yapilmasini engelleme kudretine sahip olmali. olamiyorsa da birakacak o zaman gorevi, yapabilen birileri gececek yerine.

ben her gece ictigim 80 senelik frasiz $araplarindan vazgecmem, gecemem(yava$).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol