14 aralık 2011 reyting operasyonu

independence
polis bugun itibari ile agb ba$ta olmak uzere cok sayida yapim $irketine baskin duzenledi. sebep ise reyting olcumlerinde yapilan sahte izlenme oranlari. $u ana kadar 7 ki$i gozaltina alinmi$. acun medya’nin da basildigi soylenegelmekte. bu operasyonun fitili bir kac gundur twitter’da kendini yirtan erol köse tarafindan ate$lendi bu arada. erol kose son bir haftadir twitter’da acun ılıcalı’nin pek cok usulsuzluge bula$tigini anlatip duruyordu.
volfied
bugun itibarile tv sektörüne yapılan polis operasyonu.sırada hangi sektör var acaba dehsetle bekliyorum.malum ülke olarak operasyonsuz gunumuz gecmemekte.

istanbul’da bazı televizyon kanallarının izlenme oranlarının belirlenmesinde usulsüzlük yapıldığı iddiasına ilişkin reyting ölçüm ve yapım şirketlerine yönelik düzenlenen operasyonda, baskın düzenlenen yerler arasında acun ilıcalı’nın şirketi de olduğu iddia edildi.

organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, reyting ölçüm şirketleri ile bazı film yapım firmalarına eş zamanlı operasyon düzenlendi.

polisin operasyon kapsamında ay yapım, tims yapım, med yapım ve acun medya isimli şirketlerde arama yaptığı bildirildi. ancak acun ilıcalı’nın sitesinden yapılan açıklamada operasyon yapılmadığı söylendi.

reyting operasyonu bilmecesi henüz sürecek gibi görünüyor.

işte acun medya’dan yapılan kısa açıklama: "reyting operasyonu kapsamında şirketimize baskın yapıldığı haberi tamamen asılsızdır.
kamuoyuna saygıyla duyurulur."

http://www.sabah.com.tr/gundem/2011/12/14/acun-medyaya-baskin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol