bilgi sözlük 2012 yılbaşı partisi

0 /
independence
yeterli cogunluk saglanabilirse planlanabilir bu $ekilde bir organizasyon. tabi once talepleri gormek ve kesinle$tirmek lazim. bu sebeple de bu parti eger uygulanirsa fix menu olacak ve ucretleri en az 1 hafta oncesinden bizim atadigimiz birisi tarafindan toplanarak ayarlanacak mekana ula$tirilacak.

neden boyle bir $ey yapilacak peki?

eskiler bilir, bir zirve organizasyonu yapilir, 50 ki$i "aa muhakkak gelicem" der ancak gelen ki$i sayisi 15 i gecmez. mekana 50 ki$i denmi$tir ama 15 ki$i ile gidilir, kos kos oturulur. bu sefer bu durumun onune gecmek adina bu uygulamayi yapmak zorundayiz.

dur bakalim, daha zaman var.
nys
insanlardan teker teker para toplamak yorucu olmakla beraber saçma olacaktır. organizasyonu farklı bir şekilde ele almak gerek derim.

ha bu arada böyle birşey yaparsanız ben varım!
justsayko
cumartesi gecesi çalışacağım için belki sabahlayan olursa onlara sonradan katılabileceğim partidir. (haber edin be)

not: indigo’ya uğrarsanız o gece boş çevirmeyiz
independence
dun gece kadikoy roll in ile goru$tum bu konuyu. canli muzik, limitsiz yerli icki, ara sicak yemekler, cerezler falan fistik her $ey dahil cok yuksek ihtimalle 90 lira olacakmi$ o gece mekan giri$i. eger biz gidersen bize ayrica indirim yapilacak tabi. $imdilik du$unme a$amasinda yine de.
insanziyani
istanbul dışında yaşayanların katılması çok zor bir ihtimal, bunun dışında umarım daha önceden tarihi belirtilen bir toplantı veya buluşma yapılabilir.
acaptaintr
yazar olduktan sonraki ilk toplantıya gelmek isterim. şu anda mersindeyim ama 10 güne kadar istanbul’da olmayı planladığım bir dönemde kaçırılmayacak bir fırsat olarak düşünüyorum.ayrıca sevgili independence acaba herkes bir hediye alsa hatıra olacak türden ve orada kura ile birbirimize bu hediyeleri versek yılbaşı konseptine de uyar bence.
mudo
noel baba düzgün biri olsaydı, kesin olurdu bu parti!
ya da bacasız, penceresiz bir mekan bulunabilseydi, belki!
olsun be, fikri bile güzeldi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol