erol köse nin dayak yemesi

independence
bir gun buna benzer bir $ey bekliyordum ama bu biraz hafif kacti. kameralarin onunde degil de bir kuytuda kistirirlar onu diyordum, kameralarin onune denk geldi bi de hafif kacti. normalde bu tur $eyleri vah$ilik olarak nitelendirir ve kinardim ama erol kose kadar cirkin bir adamin ba$ina gelince haketti olarak algiliyor insan. kudurmak ve cami duvari ili$kisi bu $ekilde ba$gosteriyor kimi bunyelerde demek ki.

buyurun buradan izleyin;

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/64484/erol-kose-tutun-kardesim-tutun-kardesim

twitter’da "olan gomlegimin dugmesine oldu" demi$ ama adamin elinde bariz gomlegin 1/4 u kalmi$ i$te, goruntulerde var.
pichofthelast
herşeye mana bulan twitterından oraya buraya gönderi yapan şişkonun tokatlanması.tutun kardeşim tutun diyeceğine 2 tanede sen sallasaydın ya delüüganlı. pasif gay olduğuna dair şüpheler içersindeyim.
volfied
seda sayan hakkında yazdıklarıyla mahkemelik olan unlumuz.seda sayan ve arkadası osman tarafından icerde(seda sayan) ve dısarda(osman) darb almıstır.
yamacyolcu
uzun zamandır herkese dil uzatıyordu başına böyle bir şey geleceği belliydi. eğer böyle devam ederse daha fenaları da başına gelebilir.
independence
erol kose bu durumdan hic $ikayetci degil anla$ilan. durmadan saat ba$i 1000 ki$inin kendisini takip etmeye ba$ladigindan duydugu sevinci dile getiriyor. basit mutluluklarin adamiymi$ kendisi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol