uzaylı açılımı

independence
hukumetin yeni adimi.

acilima gore dunyamizi ziyaret eden uzaylilar icin yeni bir tv kanali acilacak ancak tv kanalinda hangi dilde yayin yapilacagi henuz tarti$ma konusu.

ayni acilima gore uzaydan gelecek misafirlerimiz gelenekselle$mi$ kar$ilama $eklimizle kar$ilanacak, habur sinir kapisindan iceri girecek olan uzaylilarin uzerinde yerel kiyafetler olacak ve bir otobusun tepesinde ellerinde zafer i$areti yaparak sinirdan iceri girecekler.

uzayli misafirlerimizin dunya atmosferi sebebi ile herhangi bir enfeksiyona maruz kalip kalmadiklari ise sinirdan giri$ yaptiklari yerde kurulacak olan sahra hastanelerinde kontrol edilecek.

olasi "anadilde egitim istiyoruz" geyigi cevirebilecek olan uzaylilar icin ise ilk olarak turkce’de ogretilecek cumle "siktir git!" $eklinde olacak.

uzaylilarin ulkemizi begenip buraya yerle$meleri ve ileride bir gun "demokratik ozerklik" talebinde bulunabilmeleri ihtimaline kar$ilik ise sozlukteki demokratik ozerklik taniminin "devlete istisnasiz baglilik" olarak degi$tirilmesi du$unuluyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol