beyaz tv

esrakesh
tarafsız değildir. habercilik anlayışları şaşırtır. babasının arazisinde gözü olduğundan değil(!) ama bazıları odtüyü karalayalım da nasıl olursa olsun diye düşünmekten çekinmez:

http://www.beyazgazete.com/video/2011/08/25/odtu-can-cekisiyor-beyaztv.html

teknokente giden ve cok az kullanılan, yazın kimsenin geçmediği bu nedenle bakımının yapılmadığı alanı kampüs merkezi gibi gösterip halkı kandırırlar. sizin gibi gençleri fizik çimlerinde de görmek isteriz.
kanlikalem
dinamit programı, her bölümünde desibel rekoru kıran kanaldır. her hafta bu akdar arızayı nereden buluyorlar anlamış değilim.

http://www.beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/sok-iddia-ataturk-hz-alinin-soyundan-geliyor-video-322842.html
aysemayse
öpüşme eylemini sansürle yayınlamış televizyon kanalıdır. bunlar suriye askerinin kalbini yiyen muhalif haberini, sansursuz verirler, cinayet haberlerini sansursüz verirler ama.

çoluk çocuğun gözü önünde adam bıçaklayan, öldüren, saldıran, küfürler eden, insanların yaptığını ahlaksızlık olarak kabul etmeyen, bu gibi davranışlara töre, kader, hak olarak niteleyen zihniyettir. çoluk çocuğun önünde, hak arayan bir kişiye, bir devlet adamının ananı da al git demesi ahlaksızlık değildir. çoluk çocuğun önünde, farklı fikirlerdeki kişileri, korumalarına dövdürtmek, hakaretler etmek, ahlaksızlık değildir.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/122656/beyaz-tvnin-opusme-eylemi-sansuru
kanlikalem
yaptıkları efsane yayınlarla üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin yeni fenomenler yaratabiliyorlar. bunu yeni keşfettim.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/126147/otomatige-baglayan-teyzeler-beyaz-tv

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol