20 ekim 2011 kuzey ırak a yapılan kara harekatı

independence
haber bultenleri tarafindan son dakika haberleri olarak geciliyor.

turk silahli kuvvetleri kuzey ırak’a 5 ay bolgeden 22 tabur gucunde bir kara harekati ba$latmi$. detaylar daha sonra.
independence
harekata katilan taburlarin hepsi komando taburu ve ozel birlikler taburuymu$. 22 tabur asker yakla$ik 10 binden daha fazla sayida bir asker sayisina tekabul ediyor.
independence
tsk bu sefer harekat ile alakali bilgileri cok gizli tutuyor. harekata 22 tabur sayisinda asker ve 5 bolgede ba$layan harekat haricinde herhangi bir bilgi henuz verilmedi. 5 bolge derken bahsedilen 5 bolge sadece sinir otesinde degil, sinirin icerisinde de dahil olmak uzeredir.
independence
ba$bakan medya patronlari ile konu$tu, o gunden sonra dogu bolgesinde ya$anan olaylar ile alakali zerre bilgi alamamaya ba$ladik.

bu harekat sona erdi mi, devam ediyor mu, sona erdiyse sonuc nedir, devam ediyorsa durumumuz nedir? birileri bunlari ya acikladi da ben kacirdim, ya da kimsenin halen tek kelime ettigi yok.

edit: sanirim o kadar fos bir harekat olmu$ ki, bittigi bile haber bultenlerinin ara haberlerinde yer almi$, oyle ogrendim $u anda;

http://gundem.milliyet.com.tr/cukurca-da-operasyona-giden-askerler-birliklerine-dondu/gundem/gundemdetay/24.10.2011/1454544/default.htm
independence
sonuclari ile alakali kamuoyu net bilgilendirilmedi ya da ben bir $eyleri kacirdim. harekat neden bir anda sonlandirildi, ne amaclaniyordu nasil bir sonuca ula$ildi, harekat terore sekte vurabildi mi?

bunlar kamooyu ile acilan payla$ilmali.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol