firsaturunu.com

independence
sosyal medyada "dolandirici bu site" soylemlerinin ayyuka cikmasi sonucunda $oyle bir duyuru yapmi$lar;

sayın firsaturunu.com üyeleri;


firmamızın yaptığı kampanya yoğun bir ilgi ile karşılanmıştır. beklenenin üstünde gelen ilgi sonrası, firmamızın altyapısının alınan tüm önlemlere rağmen yetersiz gelerek servis verilemez hale gelmesi sonucu, firmamıza gelen mail ve telefon talepleri cevaplanmakta zorlanılmıştır. bu süre içinde çeşitli yazılı, görsel basın ve çevrimiçi mecralarda firmamız ve internet sitemiz ile ilgili asılsız haberler çıkmıştır.


bu haberler doğrultusunda müşterilerimiz olumsuz yönde etkilenmiş ve şiddetle iade taleplerini belirtmişlerdir. bu konuda müşteri memnuniyetsizliğini kabul edemeyecek olduğumuz ve çıkan tüm haberlerin asılsız olduğunu bizleri takip eden kullanıcılara bildirmek maksadıyla kullanıcılarımızın yapmış oldukları alışverişlerin iadesini başlatmış bulunmaktayız.


bu konuda hukuki soruşturmaları en kısa zamanda başlatarak sonuçlarını sizlerle paylaşıyor olacağız.


iade işlemleri ile ilgili bankalara yazılı talimatı iletmiş bulunmaktayız. kullanıcılarımız, iptal edilen siparişlerinden dolayı oluşan alacaklarını müşterisi olduğu ilgili bankalardan takip edebilirler.

bu süreçte bize güvenerek yanımızda olan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz ve siparişlerini iptal etmek zorunda kaldığımızdan dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. en kısa sürede kampanyamızın telafisi ve yeni kampanyalarımızla siz değerli kullanıcılarımızın karşısında olacağız.


saygılarımızla;
firsaturunu.com

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol