kaçırılan öğretmenleri kimsenin siklememesi

independence
pkk son 3 gunde 12 ogretmenimizi kacirdi;

detaylar icin;

(bkz: pkk nın öğretmen kaçırması)

konu ile alakali milli egitim bakani cikip kameralarin kar$isinda sadece $u cumleyi kullandi;

dimdik ayaktayız!

af buyur?

12 ogretmen kacirilmi$ ama devletimin milli egitim bakani dimdik ayaktayiz diye fetva veriyor. ba$ka da bir kelam yok. konu ile alakali sadece dun cüneyt özdemir 5n1k’da uzunca bir program yapiyor hepsi bu. ogretmen olmasini da gectim, teror orgutu 12 vatanda$imizi kacirdi, belki onlari infaz edecek belki iyi davranip geriye salip propagandasini yapacak(ki en yuksek ihtimal budur). her ne olursa olsun 12 vatanda$imiz $u anda teror orgutunun elinde esir durumda ama ba$bakandan aciklama yok, genelkurmaydan aciklama yok, gercekle$tirilen bir operasyon yok, bilinen tek $ey 12 vatanda$imizin esir durumda olmasi. sag mi olu mu onu bile bilmiyoruz, gazeteler de tv lerde konu ile alakali kelime etmiyorlar.

ozetle;

kimse bu 12 ogretmeni siklemiyor arkada$im, ne devlet ne medya ne biz. ölelim o zaman.
benduruyorumsebagitti
bir de kaymakam (henüz kaymakam olmayıp, kaymakam adayı olduğu da söylenmişti medyada) vardı, iki er ile birlikte kaçırılan. o erlerden birinin bulunduğu ya da serbest bırakıldığı haberi, bir hafta kadar önce bir gazetede yer almıştı.

kaymakam ve diğer erden de haber yok hâlâ. onları bulmak için geniş çaplı operasyon başlatılmıştı. hani özel eğitimli birlikler, kobralar, bilmem ne de bilmem ne...

yok yine karanlıktan yararlandılar, arazi yapısı, sis, kıl, tüy... arama-kurtarma faaliyetine katılan timlere de saldırılar yapılmış ve şehitler de vermiş idik.

dimdik ayaktayız buyurmuş milli eğitim bakanı.

e ne desek ki şimdi? dava açarlar, kulp takar, hapse tıkarlar. oldun ergenekoncu bilmemneci.

güneş gözlükleriyle kürsüden sallamada, beyanat vermede on numarayız maşallah.

bölge lideri olduk, dünya gücü olduk. her gün çatır çatır insanların öldürülüyor, kaçırılıyor. fethe çıkmış sanki mübarek! o ülke senin, bu ülke benim; bağrına basıyor halkcıkları. la bu ülkenin halkını kim koruyacak, kollayacak?

benduruyorumsebagitti
dört tanesi serbest bırakılmış öğretmenlerin.

ismi, muhtemelen lüzumsuz olduğundan, unutulan bir akp’li inşallah diğerleri de burunları kanamadan serbest bırakılırlar buyurmuş.

asker yok zaten, polis yok; devlet yok!.. teksas burası...

bölge gücü oluyoruz, dünyada sözü dinlenen ülke oluyoruz, ileri demokrasi oluyoruz... nerede bir mazlum var, gariban var onun sesi oluyoruz...
yersen.
kendi topraklarında terör örgütü öğretmen-kaymakam kaçırıyor. inşallah serbest bırakırlar diyoruz. afferinnnn.
independence
pkk ogretmenleri kacirdi bakan dimdik ayaktayiz aciklamasi yapti. bakan yaptigi aciklama ile kaldi pkk kacirdigi ogretmenleri hicbir mudahale olmaksizin serbest birakti.

soruyorum;

bu eylemde pkk mi kazandi yoksa devlet dimdik mi durdu.

aslina bakarsan teror propagandasini enfes bir $ekilde yapti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol