hilelideste

nys
#1030587

bu yorumuyla ’’ne saçmalıyorsun kardeşim’’ dememe sebep olan yazarımızdır. bir şeyi izlemeden, okumadan yorumlayamıyoruz. bu noktada aklımızı ekmek peynirle yemiş oluyoruz.. neyse gelecek yüzyıllarda kitap isimleriyle içeriğini algılayabilecek, yeni fikirlere bile sahip olacağız.. bununla mı kalacağız? tabikii hayır! kitap isimlerini aşıp insanlara verilen isimlerle kişilik analizlerini daha bir geliştireceğiz. biraz daha beklemeniz lazım efenim.


oyy nasılda gelişeceğiz... yazarak değil, bakışarak ifade edeceğiz kendimizi.. anlayacaksın değil mi?

şaka yapıyorum, şaka...
independence
bu $ahsin trollugune sabirla katlaniyoruz o ayri, ancak kalkip burayi inci sozluk zannedip @nick ile ba$layan entryler yazmaya ba$ladigi anda oturdugu dinamitin fitilini ate$lemi$ oluyor. uzerime du$eni yapip uyardim.
independence
#1030703

uyarmi$tik kendisini, troll bile olsa soyleyecek bir $eyleri olan herkesin bilgi sozluk icerisinde soz sahibi oldugu bariz bir gercektir ama kural bilen troll olmak $arttir, elzemdir.

trollugunu yap bak yapma demiyorum ama hobi olarak yap. yaparken de kural bil, kurallara uy, bak bakalim o zaman sana kimse gikini cikartiyor mu. ama yok illa sozlugu forumla$tiririm ben, entrylere direk cevap yazarim, hatta yetinmem cevap yazarken @nick $eklinde sacmalamami abartirim diyorsan adama yava$ abart derler.

sozluk konsepti dahilinde, herkes diledigi her $eyi yazabilir. sozluk kurallarinin di$ina cikildigi anda once o $ahis uyarilir, uyarilara kulak tikar gormemezlikten gelirse de sozluk hesabi kapatilir.

hilelideste’nin tum uyarilara kulak tikamasi sebebi ile sozluk hesabi sonlandirilmi$tir. bugune kadar nasil olsa muhtememlen 70 ayri nick ile geldigi bilgi sozluk’e yeni bir nickle yeniden gelecektir. adettendir bu, gelirler ucurulurlar ve yeniden gelirler. ucurulana degin harcadiklari emek onlar icin onemsizdir, amac huzur bozmakla sınırlıdır zira.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol