türkiye destekli bir terör örgütünün kurulması

independence
az once aklima gelen $ey, devlet yetkililerine sesleniyorum, ciddiye alin bu du$unceyi.

nedir plan $imdi?

madem ki pkk diger ulkeler tarafindan sonuna kadar destekleniyor, madem ki bizim vatanda$larimizi oldurmek adina kurulu bir duzen var ve yine madem ki biz ulke olarak bu orgute kar$i ba$arili bir mucadele veremiyoruz, o zaman kisasa kisas en lezizi olacaktir.

once turkiye’nin dogusunda bir yerlerinde super luks bir kasaba in$a edeceksin ve insanlarla anla$acaksin. diyeceksin ki aha boyle boyle bir yapilanma icerisindeyiz, gel al aileni de yerle$ buraya, sana ayda bilmemkacbin dolar maa$, sigorta, yol, yemek, kiltuy yun. senden istedigimiz de bu yapilanma adina kimi eylemler yapman.

binlerce ki$iyi bir haftada toplaman hic guc degil bu durumda. ulkucu ocaklarina gitsen vatan millet sakarya desen adamlar ocaklari o kasabada in$a ederler en basitinden.

orgutun kurulma a$amasindan sonra koskoca devletsin, verirsin ellerine son teknoloji urunu olan silahlari da, sonra bir de irak hukumetine bir uyarida bulunursun "bizim topraklarimizin icerisinde de intikam amacli yapilanmalar meydana geliyor, onune gecemiyoruz, istihbarat bilgilerimize gore hedef sizsiniz" diye, gunah da senden bir nebze gitmi$ olur.

ve final olarak da oyunun oynanmasina sira gelir. girer adamlar tipki pkk gibi sinirdan irak’a, artik onlerine kim gelirse vurur sonra da doner geriye.

bir sure sonra irak’a yeni bir haber yollanir.

sen pkk’yi cokert ben de topraklarimdaki bu yapilanmanin onune geceyim.

bak bakalim pkk kac gun daha kalabiliyor o topraklarda.

tamam cok $erefsizce bir plan farkindayim, zaten ciddi de degilim ama gorulmesi gereken $ey insanin ne hale getirilip neler du$unmeye zorlandigi esasen.
mementoo
türk insanı olarak masum insanlara kim olursa olsun zarar veremiyeceğimizden dolayı kurulmasına pek ihtimal vermediğim düşünce.zaten öyle bir yapımız olsa osmanlıdan bu yana süper bir güç haline gelirdik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol