the avengers

independence
filmin vizyona girmesine 3 ay kaldi ama bekle bekle zaman da gecmiyor ki. offical trailer’i icin $oyle alalim sizi;

http://tinyurl.com/833acqe

trailer’da ben hulk’u gordum, thor’u gordum, iron man’i gordum, captain amarica’yi gordum, bunlar bile bana fazla geldi. daha allah bilir kimleri gorecegiz. gerci bir kac tanidik sima daha gordum ama isimlerini cikartamadim $imdi.

muhte$em bir film olacagi tarti$ilmaz bile sanirim. superman ile spiderman i da katabilselermi$ efsane olurmu$ ama neyse, olanla yetinicez.
independence
filmi yeni izledim, hakkinda kimi yorumlarim var.

oncelikle film cidden muhte$em, inanilmaz bir gorsellik var filmde ama oyle boyle degil. tony stark’in mizahi yonu filme cok guzel yansitilmi$. yani film sadece aksiyon degil ayni zamanda mizah icerikli olmu$. olculu bir mizah var filmde ki kimi zaman insani cok gulduruyor beklenmeyen bu mizahi unsurlar. cobie smulders gibi bir guzellige biraz daha yer verilebilirdi, cok geri planda kalmi$ ama olsun, bu $ekilde de sevdik filmi. captain america’ya fazla misyon yuklenmi$ sanki, oysa bir thor yuzseksen captain america ederdi. sirf isminden ve ulusal niteliginden sebeple gereginden fazla misyon yuklenmi$ kendisine. hulk filmde cok humanist bir yaratik cikti, oysa normalinde dunyayi bizzatihi kendisi yakip yikardi, $imdi bilinci acik bir $ekilde dunya kurtariciligina soyunmu$.

neyse, filmde aradigimiz muhte$em bir senaryo degildi zaten, bol ve kaliteli gorsel aksiyondu, film kendisinden beklenileni fazlasi ile vermi$. cok begendim. izleyin siz de begenin haydi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol