ege ordusunun kaldırılması

independence
hüseyin çelik tarafindan sinyalleri verilen durum. siville$me kapsaminda ege ordusunun da kaldirilabilecegi soyleniyor.

yunanistan riski tamamen ortadan kalkmadan yapilmasi bence aceleye getiriliyor. ha illaki yapilacaksa da yunanistan’in da ayni derecede silahsizla$tirilmasi gerekli. erken bir karar olur eger uygulanirsa.

http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/09/01/ege.ordu.kaldiriliyor/627848.0/index.html

edit: haber kaynagi linki.
independence
tum tsk’nin nato’ya bagli olacagi anlamini ta$ir ki bundan sonra nato sicma dese osurmaktan bile cekinir hale geliriz. zamanlama acisindan hic yerinde bir karar olmami$. silahsizlanma, ordunun kucultulmesi, orduya aktarilan paralarin sosyal devlet geregi vatanda$in ihtiyaclarina aktarilmasi falan bunlar hep guzel $eyler ama zamanlama hatali.
rumuz pilis tiray egen
ege ordusu belkide orduların içinde en masrafsızı. şimdi kaldırıldığı takdirde sadece adı değişecek. 4. ordu falan olacaktır. bu daha çok masraf ve natoya götü teslim etmek demektir. yanlış karar.
zotac
ege ordusunu kaldırır mıyız bilmem ama yunanistanın’kini kaldırdığımız kesin, umarım bizim üstümüzde indirmez o kalkanı.
independence
habercilerin yanli$ yorumuymu$, kaldirilmayacakmi$. bizzat çelik yazili bir aciklama yapmi$ konu ile alakali;

http://siyaset.milliyet.com.tr/ak-partili-celik-ten-ege-ordusu-aciklamasi/siyaset/siyasetdetay/01.09.2011/1433563/default.htm
gibi geliyor bana
ordunun tamamen kaldırılsın diyenleri de gördük bu haber sayesinde ! oldu olacak sembolik bir devir teslim töreni ile devredelim ülkeyi ? olma mı ?

bazıları nasılsa alışkın amerikan uşaklığına ! şaşırmamak lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol