sözlükteki hürriyet gazetesi bannerine tıklamak

independence
oncelikle $u bannerden bahsediyorum;

http://www.bilgisozluk.com/hurriyetbanner.jpg

kesinlikle reklam banneri degildir, en azindan bizim cebimize para koyan bir reklam banneri degildir. hurriyet gazetesinin bumerang isimli zimbirtisinin bizler icin faydali yapilarindan birisidir sadece. her gun ne kadar cok ki$i tiklarsa bu bannere ve ne kadar cok gosterim sayisi fazla olursa, bilgi sozluk’un o denli fazla tanitimi donmekte hurriyet gazetesi internet sitesinin ana sayfasinda. daha bir kac gun oldu bu banneri yerle$tireli, $imdiden 152 bin kere gosterilmi$ bilgi sozluk banneri.

yani, kesinlikle para kazandiran degil sozlugun tanitimina dayali bir bannerdir. dolayisi ile tiklamak super olur.

edit: kendisi entrylerin hemen altinda yer almaktadir.
benduruyorumsebagitti
eninde sonunda olacak hadisedir. verilen başlıklar ilgi çeker, merak uyandırır, tıklanır ve hürryet’tesin. o haberden sonra bir diğeri derken bol bol entry girecek kadar dolar bilgiç kişisi. döner sözlüğüne ve birbiri ardına entrylerini girer.
lauthres
aynı şeyin yazarkafeli olanından koydum blog sayfama. günlük 20 bin kez reklamı yayınlanıyor hürriyet sitesinde şimdiye kadar milyonlarca gösterim oldu . fakat doğrusunu söylemek gerekirse pek bi faydasını görmedim. ama sözlüğe can feda +1 lerde birlikte ona da tıklarız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol