burasiistanbulhaci

independence
cok ama cok yanli$ bir $ey yapiyor ve bunu siklikla yapiyor.

bir ba$liktaki entryleri okuyor ve kafasina gore bir entrye cevap yaziyor.

misal birisi bir ba$liga "ay$e beni sevmiyor" yazmi$ ki bunu yazan zaten mal. bu arkada$imiz da kalkip o entrynin hemen altina "ay$e’nin seni sevmediginden emin olamazsin, belki seviyor ama belli etmiyor, oyle olamaz mi?" gibi bir $eyler karaliyor.

sozlugu cok daha fazla okumali. yazmak icin acele etmesin, sozlugun ne oldugunu once kavrasin ve bence bu uyariyi ciddiye alsin.
independence
#1021264

uyarimdan sonra yine bu sayfayda, yani sozluk uzerinden, yani entry yolu ile $unu yazan ki$i;

"uyariyi dikkate alicam ve imla hatalarima daha fazla ozen gostericem. uyari icin te$ekkurler independence."

oysa uyarimin temelinde "ba$liklarin hicbirisinde yazilan hicbir entrye cevap niteliginde entry yazilamaz" anlami yatiyordu. anlatamadik biz kendimizi kendisine. bu sebeple kendisi sozlukten erken emekliye sevk edilmi$ ve tum entryleri silinmi$tir.
benduruyorumsebagitti
kimler var’a tıklandığında genelde rastladığım bilgiç kişisiydi.

son zamanlarda ben de dahil olmak üzere, pek çok yazarın sözlükte onun kadar bulunmadığı hatta onun kadar entry girmediği gibi bir gözlemim var ki, yanlış olabilir.

görebildiğim kadarıyla azimli bir bilgiçti. keşke biz de mevcut sıkıntıların farkında olabilsek ve birşeyler yapabilseydik. üzdün be hacı...

edit: kendisi, entry sayısı itibariyle yukarıda belirttiğim tespitimi doğrulamadı maalesef. ancak azmi ve kararlılığıyla sözlük konseptini de iyice bir hazmederse, muhteşem entrylerle yeniden görebiliriz kendisini.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol