facebook video calling

independence
skype araciligi ile yapilabilen yeni facebook goruntulu chat uygulamasi. soylenene gore facebook bu ozelligi google plus’a ustunluk saglayabilmek adina kullaniciya sunmu$.

denedik, gecer not verdik. bir erkekle denedigim icin 7 saniye ancak dayanabildim ama kaliteliydi yine de goruntu.

$oyle yapiyorsunuz;

once $u adrese girin ve eklentiyi kurun;

http://www.facebook.com/videocalling

sen de goru$ecegin ki$i de ayni eklentiyi kursun. goru$ecegin ki$i erkekse siktir et, hic kurmasin.

eklentiler kuruldugu zaman facebook zaten sana kuruldu falan diyor, ardindan da goru$ecegin ki$inin chat sayfasinin tepesindeki kamera i$aretine tikliyorsun, skype onune aciliyor. boyle i$te.
independence
$imdi bunu yazarken kendimi salak gibi hissedecegim ama sozum sozluk yazarlarina degil, arama motorlarindan gelip bunlari okuyacak olanlara.

bu goru$meyi yapabilmek icin en az bir ki$ide webcam olmasi gerekiyor. goru$meye kalkan iki ki$ide de webcam yoksa sonra vay efendim hani biz birbirimizi gorecektik, vay efendim bize yalanlar soylediniz duygularimizla oynadiniz falan olmasin.
biskuvit
google yetkilileri facebooktan bu ustunlugu geri alabilmek icin iki tarafin da kamerasina ihtiyac olmadan goruntulu konusma sunan bir sistem sunduklarini belirtmislerdir.

vay anasini dedikten sonra sevgili indy nin deneme yaptigi erkegin ben olmadigimi belirtmek istiyorum. oyle ki o 7 sn bir erkekle konusmaya dayanabilirken ben hic konusmam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol