kim milyoner olmak ister

cirkinbeti
bu yarışma programı kime gerçekçi geliyor hala merak ediyorum . bunu hakikaten merak ediyorum . en son bir video da tıp son sınıf okuyan bir öğrenci sesli sorusunda daktilo sesine faks sesi dedi.
tamam yarışmacıları figüran olabilir kabul ama en azından bunu yapmasınlar adamlar yarışsın, olmadık yerlerde kaybediyorlar sinirlerim bozuluyor ver çekini yolla adamı nasılsa geri alırsın en azından ayan beyan ortada olmaz sahtecilik.
bir de şu soru sorduklarında ki müziği değiştirsinler , 2+1 diye bir soruda bile öyle bir müzik geliyor ki alttan "acaba ne diyecek" diye strese giriyorsun halbuki cevap çok net 5 tir efendim.
independence
en nihayeti bir ilk ya$andi ve kenan ışık yari$maciya dogru cevabi aleni $ekilde soyledi. buna ragmen yari$maci yari$madan cekildi ve 125 bin liralik odulu alamadi. aha o anlar;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/47973/23057661/1/kenan-isik-ipucu-verdi-ama.aspx
esrarikosikoko
türk televizyon tarihinin en kaliteli yarışma programlarından biridir. yıllardır çizgisini bozmaması ile toplumun her kesiminden izleyicinin beğenisini kazanmıştır.
suradakiadam
son sunucusu ve son zamanlardaki rating kasmak için yarışmaya dahil ettikleri tipler ve bunlara sorulan soruların aşırı adeletsiz dağılımı sebebiyle eski saygınlığını yitirmiş televizyon programıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol