suriye için sınırlara dayanıyoruz

independence
bir facebook grubu. 16 temmuzda suriye icin sinirlara dayanacaklarmi$. grubu begenen ki$i sayisi henuz 1420.

link;

http://tinyurl.com/6xpe893

hayir biri de cikip demez ki be agzina yuzune sictigim, senelerdir bu sinirlarin dahilinde akp iktidarinda sulaleni sikiyorlar gikini cikartmiyorsun da, ba$ka bir ulkenin ici$lerine burnunu sokmak icin sinirlara gideceksin. lan sik kafali, sesini yukselteceksen once kendi sinirlarinin icerisinde olanlar icin yukselt, sonra bakarsin suriye nedir libya’da neler oluyor. kainatin en pahali benzinini kullaniyorsun sike sike, yetmiyor evrenin en sikimden internet baglantisini yine en yuksek ucreti odeyerek ve sansurlenmi$ bir halde kullanmaya zorlaniyorsun alo?

tamam orada canlar kayboluyor sessiz kalma tamam ama sen ba$tan sesini cikartma sirani $a$irmi$sin. senelerdir senin sinirlarin icerisinde faili mechuller $u anda suriye’de kaybolan hayatlarin kat be kat fazlasi. yine bir kac senedir bir ergenekon tutturuldu gidiyor, ordunun icerisinde orduyu yonetecek komutan, gazetelerde ko$e yazisi yazacak ko$e yazari kalmadi. ne kendileri ne de bizler hala bu insanlarin neden iceride olduklarini bilmiyoruz. tutturmu$sun bir suriye, tamam tuttur, tamam insan kaybina kar$i sesini alabildigine yukselt ama o ses daha oncelerde neredeydi, bir de onu soyle bana?

bir gerizekali grup kuruyor, 1400 gerizekali da "haydi biz de" diyor. 16 temmuzda sayinizi cidden gormek istiyorum bakalim ne olacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol