akp nin 2011 seçimlerinde oy oranını çoğaltması

independence
$u ana kadar acilan sandiklara ve verilen oylarin sayimina bakacak olursak akp’nin oy oranlarinda ciddi bir arti$ soz konusu.

bu dakika itibari ile ne vatanima aciyorum ne halkima. mustahak her $ey, yemin ederim hepimize her $ey mustehak. gotumuze saglik.
kopgelgunahlarindan
%76 açılan sandık. an itibari ile %51,3 akp ve %24,8 chp. arada resmen ucurum var. aramızdaki 2 kişiden 1’i akp li. ama sözde kimse değil. chp resmen azınlık. hepimiz için hakkımızda hayırlısı diyelim. bakalım ’balkon konuşmasında’ neler dinleyeceğiz bu akşam. ulusa sesleniş vol1.
goshenit
bir laf duydum bugün,

türk milleti kafasına kuş sıçtığında kısmet sanıp piyango bileti alır, ağzına sıçıldığında da akp’ye oy verir.

mariomusunsen
şaşırtan durumdur. kime sorsam akp’ye oy vermiyor anasını satayım. ee nereden çıkıyor bu oylar ? haberleri duyuyoruz akp’ye evet basılmış oy pusulaları var diye. hadi desek her ilde oluyor, yine yüzde 50 etmez.

bu ülke özgürlüklerinin kısıtlandığını anlamıyor. belli bir yaş kesimi hariç, internetin yasaklanmasını, sınavların hileli olmasını, basın özgürlüğünü, kitapların yargılanmasını sallamıyor bile. akp sağlığa, yola yatırım yaparken eğitimden alıyor. onu bıraktım adam ülkeyi satıyor !

hal böyle olunca. yatırımcılar akp sayesinde daha fazla zengin olurken, işçi yine eziliyor, daha da fakirleşmeye devam ediyor. insanlar çıkıyor bas bas bağırıyor işimiz yok, her şey çok pahalı diye. bu kesim türkiye’nin yüzde 11.9’u. e kafadan gitmesi lazım zaten. he evet, pardon kömür veriyorlardı.

bu kafa yapısı böyle devam ederse, o oylar yüzde 60 da olur yüzde yüz de. her millet hakettiği şekilde yöneltilmeye mahkumdur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol