kaş

the lord of the vajinalar
antalya’da son derece güzel bir turistik ilçedir. gelen rus turistler boldur burda, hepsi de türk erkeklerine hastadır hepsini otellerde odalara kapatmak lazımdır. her türk erkeğinin yapması gereken bir vazifedir bu. ben yaptım darısı yapmayanlara.
atilgano
buz gibi deniziyle, inanılmaz coğrofayasıyla, 200 mt ötedeki yunan adasıyla enteresan bir ilçedir. trabzon-anorthosis maçı olduğu gün meis adası ndan sevinç çığlıkları ilçeye ulaşmış bütün tatilcileri dumura uğratmıştır.
mariomusunsen
antalya’ya bağlı,tarihiyle doğasıyla insanlarıyla bambaşka bi yerdir kaş. ilk defa geçen sene gitmiştim, ilk izlenimim - eh pek bir küçükmüş burası, neyse fethiye’ye geçeriz bari, olmuştu. sonuç ise o tatilimde 2 kere biletimi erteletip, bi türlü dönememem ve aynı yıl içinde 2 kere daha gitmemle sonuçlanmıştır.

sanılanın aksine, burası kurtarılmış bölgedir. antalya profilinden çok uzak mekanlarıyla -mavi,köprü6, echo, barcelona- müziğin en kalitelisini dinleyebilirsiniz. ayrıca echo bar’da sarp maden, bülent ortaçgil, özge fışkın ve aklan akdağ gibi isimler çıkıyor.

he param yok diyorsanız duvar’a oturup içkinizi içebilir,acıktığınızda şengül abla’nın gözlemelerinden yiyebilirsiniz.

denizi de çok güzeldir,mavinin türlü tonunu görebilirsiniz.dalış imkanı da mevcuttur.

ister pansiyonda, ister otelde isterseniz çadırda kalın, alacağınız zevk aynıdır. şimdi marinası açıldı, bir bodrum’a dönüşmesinden çok korkuyorum. dedim ya benim için özel diye. bir an önce, kaş çok değişmeden, yapısını bozmadan gidiniz, görünüz.
eddie zero
deniz-kum-güneş üçlüsünün haricinde ’tatilde bile aktivite canavarıyım’ diyenlerin tercih edebileceği ilçedir.
kanoyla kekova turu, tam gün süren saklıkent kanyon gezisinin olduğu jip safari, inanılmaz güzellikteki su altı dalış noktaları, trekking, canyoning gibi aktivitelerle tatilini renklendirmek isteyenlerin bayılacağı yerdir.
bunun dışında huzurlu bir gün geçirmek isteyenler ilçenin biraz dışında kalan büyük çakıl koyunda manzaranın tadını çıkarabilir.
optikkagittakiasikki
kaş.. ortasından sonundan başından yani aşk.. huzur.. keşke orada yaşayabilsem. çok lezzetli köy ekmekleri vardır ama adını unuttum. oraya gittiğinizde red point’e uğramamak olmaz. djleri barmenleri tam kafa adamlar. eğlenmemek imkansız!!
deus ex machina
bir sene içinde dört kere gittiğim antalya’nın miniminnacık güzide ilçesi. klasik deniz-kum-güneş tatilinden sıkılmış olanlar için biçilmiş kaftandır. istediğiniz gibi kafanızı dinlersiniz, istediğiniz gibi eğlenirsiniz. kop kop barlardan ziyade rock-blues-jazz çalan mekanlar çoğunluktadır. mavi, hideaway, barcelona, giorgios bar( eski efendi)...bir de köprüaltı vardı kapandı. echo bar birçok istanbul barına taş çıkartacak nitelikte bir yerdir. sarp maden, erkan oğur, sibel köse, bülent ortaçgil, akın eldes gibi önemli müzik insanları sık sık konser verir burda. kurallar gereği saat 3’te müzik kesilir, bar iskemleleri yavaş yavaş toplanır ve insanlar sürü halinde duvar’a demlenmeye giderler. küçük limanıyla, antik tiyatrosuyla, kaputajıyla, dar sokaklarıyla, uzun çarşısıyla, duvarıyla, barlarıyla, deniziyle her yanıyla bambaşkadır kaş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol