sözlüğe halen erkek yazar alımı yapılması

independence
bunun anlamini anlamiyorum ama anlamadigim halde yapiyorum i$te. orqn bu konuda cok kiziyor bana mesela, "abi onay verirken cinsiyet kismina bakiyorsun" di mi diyor, evet diyorum ama aslinda bakmiyorum. hayir bakiyorum da erkek olsa da onay veriyorum, zaaf i$te benimkisi de.

sozlukte had sayida erkek var, buna bir son vermek lazim kesinlikle. bu sebeple yeni bir yontem geli$tirdim. uyelik ba$vuru formunda cinsiyetiniz kisminda erkek kismini i$aretleyen yazar adayi o anda sistem tarafindan otomatik olarak banlanacak. bu sayede hepimiz huzura kavu$acagiz emin olsun.

her tarafimiz killi tuylu adamlarla doldu ya.
gibi geliyor bana
bence de saçmadır. ne gerek var ki? hep hatun olsun, hep böyle okey taşı gibi pürüzsüz tene sahip yaratıklarla dolsun ortalık. sözlüğe giriş yapan erkek yazar adayları, cinsiyet kısmından "erkek" seçeneğini işaretlediğinde sistem otomatik olarak bize koordinatları bildirsin, önce keskin nişancılar vursun bu erkeği sonra da bulunduğu yere roketatar saldırısı yapıp iz bırakmayalım..

off, amerikan filmi gibi oldu bea. o değil de, tüfeğimi kaybettim ben ya.
ontay
yazarların üç te biri hatundur ama yazmadıktan sonra hepsi hatun olsa ne yazar dedittiren durumdur.gelmek isteyen beylerinde başka bir rumuz ile hatun kısmını işaretleyipte gelme,kandırmaca durumları olabilir.internette çok ilgi gördüklerinden bir çok er kişi hatun rumuzuyla koşturmaktadır zaten.
gibi geliyor bana
fikrim geldi ; bekar erkek alımı yapılmasın. evli mutlu ve hatta çocuklu erkek yazarlar alınabilir. ve fakat tam tersi bir uygulamayla, evli mutlu ve çocuklu hatunlar alınmasın ! çiçekler kurumasın, çimenler çölleşmesin, hayat bayram olsun.
orqn
üzülerek söylüyorum ki değişen bir durum yok. sözlüğe kaydolan ve yazarlığını alan son 10 üyenin 7si erkek. bu durumda hiç bir suçum olmadığı için rahatlıkla atıp tutabiliyorum. tamamı independence’ ın bok yemesidir.
independence
halen bu konuda bir geli$me kaydedemedik, itiraf ediyorum. halen erkek yazar alimi yapiliyor.

ancak azimliyim.

2012 senesi bitmeden sozlukteki erkek populasyonunu bir hayli du$urup hatun populasyonunu tavan yaptiracagim. dedim ya azimliyim bu konuda. eger erkek yazar adaylari ba$vuru formundaki cinsiyet secimi yerini iblelik yapip "di$i" olarak secmezlerse bir sorun kalmayacak.
sipsi
bir süre daha devam etmesi gereken durum. her gün online olup evlenecek adam bulacağım diye entry bile yazmıyorum. şu sözlüğün bunca yıllık yazarıyım, azıcık hatırım varsa birazcık daha zaman.. lütfen..
pekmutu
arkadaşlar ben şantiyede çalışıyorum, her gün 1000 tane erkeğin arasındayım. sağa dönüyorum erkek, sola dönüyorum erkek.

yetkililere sesleniyorum, önlem alın sözlüğe erkek alımına!

(bkz: çılgınlık bu!)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol