bilgi sözlük twitter hesabı

0 /
independence
bilgi sözlük'ün gelişmesine katkı sağlamak isteyen yazarlarımız https://twitter.com/BilgiSozluk adresine girerek takip ettiklerine ekler, yapılan paylaşımları beğenir ve rt ederse sitemizin tanıtımı için son derece faydalı olacaktır.

bizler yazarlarımız sayesinde bugünlere geldik, sizlerden ricamız beğendiğiniz entryleri ve başlıkları kendi twitter duvarınızda da paylaşın, bu sayede daha fazla kişiye ulaşırız, sesimizi duyururuz, ilerde ülkemizin gündemini biz belirleyebiliriz belki de.

https://twitter.com/BilgiSozluk
independence
takipci uyelerimiz tarafindan ne kadar cok retweet yapilirsa o kadar cok ki$i tarafindan bilinecektir bilgi sozluk. onemli bu, evet kesinlikle onemli.
independence
$u anda 304 ki$i tarafindan takip edilen hesap. bugunden sonra daha aktif olarak kullanilacaktir. misal bugune kadar bu hesapla sadece 8 ki$i takip edilirken bugun itibari ile bu sayi 34 e cikmi$tir.
hittheroad2timesjack
haberlerin yanı sıra takip edenlerin ilgisini çekebilecek ilginç başlılar da paylaşılsa daha çok ilgi çekebilme durumu olan hesaptır.

zira hali hazırda çoğu kişi twitter da haber kanallarını, sitelerini ya da ajansları takip etmektedir.

ps: 5. nesil bilgiç den naçizane bir öneridir bu sadece.
independence
hesabi korumali olan saf arkada$larimizin "e ama ben mesaj attim kimse sallamadi beni?" diye hayiflandigi hesap.

e be arkada$im, hesabin korumadaysa kim seni takip etmeden nasil gorsun nasil okusun yazdiklarini bi diyiver bana.

(bkz: diyemedim ya la)
bergkamp
dün gezinirken denk geldiğim hesap. gördüğüm kadarıyla herkese, her soruya elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.
atalet
twitter kullanmadığım için takip edemediğim hesap.
ilgi çekmek için ilginç başlık paylaşma fikri hiç hoşuma gitmedi. bir ekşi şeyler faciası daha kaldıramam. umarım öneri dikkate alınmaz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol