sözlük buluşması

erroristgirl
"olsa güzel olurdu be" denilesi buluşma. klavyeden atıp tutanları da yakından tanımış iyicene leşleşebilmiş olurduk. hepimiz birer uydurukçu değil miyiz zaten? sözlüğün mizahi ve ciddiyetini şöyle bol mezeli bir rakı masasına dökmek çok cazip geliyor kulağa. bilemiyorum daha önce böyle bir buluşma ayarlanmışmıdır, düşünülmüş müdür ama, yazarlar çetesine sesleniyorum!
hadi ayarlayın bakalım!
magicmelki
dün ve ondan önceki akşamlarda sık sık yaptığımız buluşmadır. indy, ben, greyfurt, mutant gayet leş içiyorruz. nerdeydin derler adama.
sarhosatlarzamani
tarafıma telefonla bağlanılan buluşmadır. çatladım sinirden evet, zira memlekete gitmiştim ve annemle samanyolu tv izliyordum o esnada. gıcıksınız, siz kendinizi bilirsiniz. bir izmir buluşması düzenlersek göstereceğim ben size gününüzü.
independence
benim de kadikoy’de bulundugum bir saate denk gelen bulu$ma. aradilar, kadikoy’de misin dediler, he dedim, 4 dakika sonra iki citir hatun yanimdaydi. gerci geldiler ayakkabilarini bagladilar gittiler. bizde adettendir, bir yere ugradiysan masanin ikramini kabul edeceksin. dedim bari birer duble raki icin, yok arkada$larimiz bekliyor dediler gittiler adetsizler.

ozet: benim dahil olamadigim bulu$ma. oysa aramizda sadece 1 sokak vardi lan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol