sipsi nin türban takmaya başlaması

independence
hristiyanliktan islamiyete donu$un ardindan yaptigi ilk eylem. boyle alacali bulacali dantelli bir turban bulmu$ diz kapagina baglami$.

defalarca dedim kendisine, sen konuyu yanli$ anlami$sin arkada$im, turban takmak oyle bir $ey degil dedim, "e bacagimi kapatio i$te? amac acikta kalan yerleri kapatmak degil mi?" dedi, sustum durdum orada. $imdi bir de car$af diye bir $eyin varligindan bahsedecem ama daha ilk zamanlarda bu kadar kafasini kari$tirmak istemiyorum. ogrenir yakinda.
sipsi
sarhoşluğumdan faydalanıp dinimi değiştirmeme sebep olan independence’ın dayatmaları neticesinde yaptığım eylem. iyiymiş ama böyle. her gün kuaföre git fön çektir, saçını boyat dertlerinden kurtuldum. özellikle de ne zaman ’sade bir fön istiyorum’ şeklinde bir talepte bulunsam, oryantal sibel tadında kuaför salonundan çıktığım günler geride kaldı.. mutluyum.. teşekkürler indy..
independence
turban’in ba$a takilmasinin gerekliligini, rabbimizin(c.c.a.c.ğ.?) boyle buyurdugunu net olarak kavrayana kadar tam gercekle$mi$ bir eylem sayilmayacaktir. gecenlerde halay cekerken gormu$ler kendisini, halayba$i olmu$ elinde de mendil yerine turban salliyormu$. anlatamadim, ogretemedim, izah edemedim. bu dakikadan sonra tayfa75’e egitim anlaminda buyuk i$ du$mekte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol