artık analar ağlamasın edebiyatı

independence
oncelikle belirteyim;

aglamasin elbette.

gelelim detaylara;

akp’nin uzun suredir gerek tv ekranlarinda, gerek mitinglerde kullandigi tema.

artik analar aglamasin.

kürt açılımı adi altinda uygulanilan $eylerin oncesinde de milleti yati$tirmak ve bu firke ali$tirmak icin ayni edebiyat yapilmi$ti, halen de devam etmekte bu edebiyat. akp iktidari doneminden daha once bugune kadar bu bahsi gecen analar hicbir iktidar doneminde bu kadar kullanildi mi, bu kadar damarlarindan kan alindi mi?

artik analar aglamasin.

e aglamasin da, anamizi aglatan bizzatihi sizsiniz, o nasil olacak o? artik analar aglamasin diyorsaniz cekin elinizi kolunuzu analarin uzerinden, oynamayin onlarin duygulariyla, yapmayin $u edebiyati. acil soyluyorum karde$im, benim anam sadece siz iktidardasiniz diye uzuntuden, bu ulkenin gelecegi ile alakali sikintili du$uncelerinden oturu agliyor. binlerce milyonlarca ana da bu sebepten agliyor.

aglatmayin? evet artik analar aglamasin amenna. cek elini etegini ulkenin uzerinden, ne ana aglasin ne baba. cekil git, aldin alabilecegini yaptin yapabilecegini, cekil ki artik kimse aglamasin. somurme artik insanlarin duygularini.

artik analar aglamasin da siz aglayin ama, hic sorun yok o kisimda.
meekma
şuraya bir geleceğin "israil haritası" koyalım da o gün niye analar ağlamasındı bugün niye ağlasın analar oldu bilinsin..






bilinsin derken lafın gelişi.. üç aşağı beş yukarı herkes zaten biliyor ne olup bitiğini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol