zeze

mutant
benim teklifim ile sözlüğe üye olmuş yazar arkadaşımız. henüz hiç bir entry yazmamış olsada yakında bol bol entry gireceğini ümit ediyorum. eğer bol bol entry girmezse şiddet uygulayarak hatta döverek entry girmeye zorlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
mutant
silinen bir çok entryisinden sonra zaten sözlüğe veda ececekti. bazı! arkadaşların başlıklar altında yazmış olduğu alakasız, saçma hatta taşak geçer gibi yazdığı entryler silinmezken neden benim her bir entryim siliniyor diye isyan ediyordu. bende kendisine bilgi sözlüğün türk dil kurumu kıvamında bir sözlük olduğunu uzun uzun anlatsamda anlayamadı. ama en son söylediği cümle aklımı çok karıştırdı ve beni uzun uzun düşündürdü. kendisi imla hatası yapmış ve cümle sonunda nokta koymamış, bence çok ayıp yapmış. noktasız cümlemi olur lan. ama bir dünya anlam ve anlatım hatası olan yazılar neden kabul ediliyor ve onları yazanlara uyarı verilmedi sordu. bende bu soruya cevap veremedim işte.
independence
ilginctir ki zeze’nin comez yapilmasi olay olmu$. oysa daha dun 3 ki$i, hem de siklikla yazan 3 ki$i benim tarafimdan ucuruldu, kimse "noluyo ya?" demedi.

bilgi sozluk boyle bir yer i$te, sozluk nedir ne degildir bilmeksizin gelenler amenna, ancak ogrenmeye cabalamayanlar fazla tutunamiyorlar burada. sozluk formatini ve sozlukte nasil yazilmasi gerektigini zerre kavrayamami$ olanlarin bir de "yeaa ama $unlar $unlar var sozlukte onlar silinmemi$ hep benimkiler silinmi$" serzeni$leri yok mu, bayiliyorum bu duruma. otekiler babamizin oglu sen uveysin ama?

vay arkada$.
independence
yeniden onay alabilmesi icin minimum 10 adet formata uygun entry yazmasi gerekli, esasen bunu zaten kendisinin bilmesi lazim biz belirtmeden once. eger yazdiklari halen format dahilinden cok uzakta ise kaydi hepten silinecektir.
independence
kendisinin halen comez olmasina $a$iran ki$iler $a$irtiyor beni esasen.

okumak lazim, bilgilenmek lazim;

#569460

denmi$ ki;

bir yazarin bilgic statusunden comez statusune du$uruldugunde comez olarak sozluk icerisinde hayatini surdurme suresi minimum 7 gun olsa da daha fazla sureye gore de degi$kenlik gosterebilmktedir.fakat ne olursa olsun asgari sure (eger biz bir hata yapmami$ isek) 7 gundur.

ote yandan bir yazarimizin bir kereden fazla comez olabilme ihtimali yoktur ve bir kere comez olan ki$i ikinci seferinde sozluk accountunu kaybetmektedir.

ayrica bir comezin comezlik surecini a$abilmesi icin yine maksimum 15 gun icerisinde yeniden 10 adet sozluk konseptine "kesinlikle" uygun entryler girmesi lazim ki sozluk ile alakali yanilgilarina son verebilmi$ mi yoksa halen ayni $ekilde mi devam etmekte anla$ilsin. aksi taktirde amac bireyi minimum 7 gun boyunca yazmaktan men etmek degil. asil amac bireyin comez statusunde bulundugu donem boyunca neden comez yapildigini bilmesi, anlamasi ve kendini ona gore gelir$tirmesidir. amac cezalandirmak degil geli$imi hizlandirmaktir.
sipsi
zeze kim diyeceğim, ayıp olacağından korkuyorum.. chok tatlish cancish çömez arkadashım..

berbet editi: ya tanıdım tamam ya tamam şşş...
orqn
1 haftalık çömezliği süresince sözlüğe geri dönmek adına tek bir faaliyette bile bulunmadığı için sözlük hesabı kapatılmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol