company of heroes

independence
az once ilk defa greyfurt tavsiyesi ile ogrendigim oyun. $oyle bir videosunu falan inceledim youtube’da, enfes bir $eye benziyordu, hemen edinme giri$imlerine ba$ladim. oyunu oynayinca detaylarini da bildiririm.

red alert turu bir $ey ama grafikler efektler falan enfes.
independence
of, fena bir oyunmu$ bu. saatlerini aliyor insanin ve bombalanan $ehrin tam gobeginde hissediyorsun kendini. cok super bi$i. efektler grafikler falan harkulade ve cok zor bir oyun. bu oyunu oynadiktan sonra red alert ve turevi oyunlar bir anda ilgi cekiciligini yitirdi gozumde.
independence
minik bir uyarim olsun, ben yaptim sen yapma diye soyluyorum.

oyunun son bolumune kadar tipki benim gibi "lan bu muhendislerin ba$ka olayi yok mu kopru falan tamir etmekten ziyade?" diye du$unme, var. cok guzel bina yapabiliyor onlar. tank binasi olsun, askeri üs olsun, motorlu ta$it zimbirtisi olsun, hepsini bu elemanlar yapiyor. ben sadece oyunun bana verdikleri ile oyunun sonuna kadar geldim, megerse haybeden kasmi$im.

muhendisleri kullan binalar falan yap. arkamdan da atip tutma!
independence
nihayet bitirebildigim bir oyun. ba$tan soyleyeyim easy bolumu bile oldukca zor ama oynamasi inanilmaz keyifli. oynayacaksan bu uyariyi goze al.
greyfurt
2. dünya savaşı konulu, gelmiş geçmiş en dengeli, en gerçekci grafiklere ve atmosfere sahip, gerçek zamanlı strateji oyunu. multiplayer'da amerikalılar ve almanlar olmak üzere 2 tarafı seçebiliyoruz ama görev modunda sadece amerika var.

her ülkenin kendine has seçilebilir doktrinleri (üstünlük sınıfları) söz konusu. rakibin taktiklerine, seçtiği doktrine göre sizde kendi doktrinlerinize karar veriyorsunuz. (olması gereken)

aslında en açıklayıcısı, şu 2'ye 2 karşılaşmayı izleyin: http://tinyurl.com/coh-bilgisozluk

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol