hadım yasası

independence
cocuklara yonelik cinsel istismarda bulunan insanlara kar$i, cinsel arzuyu azaltici testosteron tedavisi yapmayi uygun goren yasa. komisyondan gecti, sira yasala$tirilmasinda.
sitivreyvaugin
açıkçası bu yasa tasarısı için çok objektif bir görüş bildirmek zor.

hani "hüseyin üzmez hadım edilmeli mi?" sorusuna evet-hayır cevabı vermek bünyeden bünyeye farklılık göstermektedir.

bu tip sapkınlıklara sahip insanların psikolojilerinin normal olmadığı bir gerçektir. yani bu davranışın tekrarı kişi ruhsal anlamda tedavi edilmediği sürece beklenen bir sonuç olacaktır.

türkiye gibi cinselliğin hala tabu olduğu ülkelerde, cinsel baskıda normal olarak cinsel konularda çocuk istismarı gibi uç noktalar doğurmakta ve sonuç ortada.

sıradanlanmış bir halde töre cinayetleri işlenmekte olan bir ülke burası ama bunu yapan zihniyet baldız baldan tatlı mantığını tetiği çekerken de benimsemiş durumda yani o insanı hadım etmek bir şeyi değiştirmez, cinsel iştahı kesilir sadece! ha gün gelir diyeti bozar bu zihniyet sonrası daha fena....

bence hüseyin üzmez tedavi edilemez yani hakikaten herif sapık bu adam hadım edilse ne edilmese ne zaten andropoz yakındır.

ama bunu yapan insanlar cidden kliniklere kapatılmalı tedavi girişimlerinde bulunulmalı, bu insanlar tedaviyi reddederler ise hadımlaştırma yapılmalı bence çünkü her türlü sapkınlık kökeninde yatan bastırılmış duyguların dışa vurumu ve bu durum belirli zaman periyotlarında tekrar tekrar dışa çıkan bir davranış.


tecavüz edeni hadım etmek problemi çözecekse, seri katilleride öldürmek sonuç verecek diye bekleriz heralde.

ki tahminim hadım edilen bu hasta kişilerin bu işlen sonrası besledikleri düşmanlık duygusu farklı şekillerde ortaya çıkacaktır, ya da olmayan güvenleri daha çok sarsılacağı için geçirecekleri kişisel buhran ve bunalımın ardından intihar faktörü devreye girer ama bu tip davranışlarda bulunan insanların genelinde kendilerine zarar verme içgüdüsü yoktur, yine başkalarının canını yakarlar, tramvadan tramvaya sürüklerler kurbanlarını.
independence
turk adalet tarihi haksiz yere suclanan, alakasi bile olmadigi suclar sebebi ile iceride yatan insanlarla dolar ta$ar, sonra gun gelir konu aciga kavu$ur ve mahkeme haksiz yere onlarca sene hapis yatan ki$iye "pardon" der, olay biter, sucsuz ki$i sucluymu$casina senelerce iceride yattigi ile kalir.

ayni hatalar bu durumda da yapilirsa bu durumun geri donu$u var midir peki?

ya hic alakasi bile yokken birisi hakkinda hatali bir karar verilirse bundan nasil geri donulecek? hadim yapilan bir insanin eski sagligina kavu$masi mumkun mudur bilmiyorum ama eger boyle bir geri donu$ yoksa vay bize vaylar bize.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol