incisozluk org daki atatürk rezaleti

independence
link yok, versem bizim gotumuzu a$indirirlar.

siteye gir, ba$lik kismina "liderimizin türklerin faşist lideriyle olan bir gençlik anısı [capsli]" yaz, getire tikla ve kar$ina cikacak resim linkine de tikla. resmin icerisinde penis resmi de var, ba$tan uyarayim ama penis resminden cok daha $ok edici bir $eyle kar$ila$acaksin, onu da eklemek isterim.

ba$lik iki gun once acilmi$, resim iki gundur var ama halen kimse tarafindan bir mudahalede bulunulmami$ ve bu site hala daha acik.

biz adnan oktar’in soyledigi yalanlari anayasal duzen dahilinde olabildiginde hafif bir dille okuyucuya aktarmaya cali$tik diye 2 kere mahkemelik olalim, elin oglu mustafa kemal ataturk’le abdullah ocalan’i ayni kare icerisine koyarak ve burada belirtmek istemedigim cok daha buyuk bir $erefsizlige imza atarak halen acik kalsin, kimse mudahale etmesin. allah resmen bunu yapanin da bunu yapana destek verenin de bunu halen sitesinde barindiranin da belasini versin.
eflatun
rezaletin önde gideni demek yerinde olucaktır sanırım. bunu yapanın gerçekten insanlığından şüphe duyarım.


ve altına yapılan şu yorum kahretti beni.

+ahahaha ne kadar da sevinçliler lan.
independence
site kapatildi, hayirlara vesile. gerci kapatilmasi yetmez, bu $erefsizligi yapanin kanunlara gore direk hapse tikilmasi lazim ama zaman tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol