iklim bayraktar

independence
oda tv yazari. gecen gunlerde ergenekon operasyonu sebebi ile gozaltina alindi ve ardindan serbest birakildi. deniz baykal’in kendisini raciz ettigi iddialari dola$iyor ortaliklarda ama bu iddia iklim bayraktar’in kendi agzindan yayilmadi, soner yalçın ile yapmi$ oldugu bir telefon konu$masinin teknik takibe yakalanmasi sonucunda ortaya cikti. zaten gozaltina alinmasinin sebebi de bu konu$maydi.
sipsi
bu kadına ve eşine o kadar sinirleniyorum ki anlatamam. ’deniz baykal’a iftira attı, yol kılıçdaroğlu’na bilmem ne demiş’ten dolayı değil. kendisinin teke tek’teki konuşmasında şöyle bir cümle var:

’söz konusu olayı anlatmak kolay değil. bunu eşimle paylaştım. eşim, ’kendileri utansın ama chp’de ulaşabileceğin en yetkili isim kimse ona anlat. olay kapansın’ dedi.’

şimdi varsayalım bu olay yaşandı. ya ne demek olay kapansın, ne demek kendileri utansın yaa! sen bunu yaparsan şiddet gören diğer kadınlar ne yapsın?! niye şikayetçi olmuyorsun? nedenini de bir sonraki cümlelerinde anlatıyor zaten:

’chp’yi yıpratmak istemedim.’

yani destekçisi olduğun siyasi parti zarar görmesin diye göz mü yummudunuz hep beraber, böyle bir şey yaşandıysa? ben kadın olmaktan da insan olmaktan da utanıyorum böylelerini gördükçe.. bir göz odada, kumasıyla beraber yaşayan ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın değilsin ki sen iklim bayraktar. ama işte senin gibiler yüzünden öyle kadınlar var.. sinir etti yaa sabah sabah..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol