ergenekon davasından içeri alınmak

independence
hemen hemen hepimizin bu yakinlarda ba$imiza gelmesi muhtemel olay.

ben direk buradan kendimi ihbar ediyorum.

cok du$unuyorum, cok konu$uyorum, demokrasinin kar$isinda yer alan her turlu darbeye kar$iyim ve hukumet tarafindan ustu kapali gercekle$tirilen sivil darbelere de kar$iyim. anayasa referandumuna da kar$iydim, yapilan referandumun sonucunun "evet" cikmasina da kar$iydim.

elime gecen her firsatta akp ve ba$bakan recep tayyip erdogan’i ele$tiriyorum, hem de hic acimaksizin. savcı oz’u ele$tiriyorum yapilan tutuklamalar ve gozaltlari icin. turkiye’de meslegi gazeteci olup sesini yukselten herkesin birer birer iceri alinmasini icime sindiremiyorum, sesimi duyurabildigim her ortamda bunlari da ele$tiriyorum. bu insanlarin nicin iceri alindiklarinin aciklanmamasini kabullenemiyorum. adamlar aylarca ve hatta hatta senelerce iceride yatiyorlar ama haklarindaki deliller kendilerine bile soylenmiyor, bunlari da kaldiramiyorum ben.

kendimi ihbar ediyorum savci oz’e. ben turkiye’de ne adalete, ne hukumete, ne de savci oz’e inanmiyorum guvenmiyorum. hukumetin her icraatini demokrasinin temeline baglanan kisa fitilli dinamitler olarak gorurken, demokrasi icin her nefeste bir cumle sarfeden insanlarin parmakliklar arkasina yollanmalarini hazmedemiyorum.

genc bir kizimiz bir zamanlar $oyle soylemi$ti;

(bkz: başıma bir iş gelmeyecekse atatürk ü sevmiyorum)

o kizimiz rahat olsun, oyle bir donemdeyiz ki artik ataturk’u seviyorsan ba$ina olmadik i$ler geliyor. kizimiz $art ko$mu$tu du$uncesini soylemek icin, eger ba$ina bir i$ gelmeyecekse sevmeyecekti ataturk’u.

kendimi savci oz’e ihbar ediyorum.

ba$ima her ne gelecekse gelsin, ben ataturk’u ve yaptiklarini hayatim pahasina seviyorum. alin beni de iceriye, bi sure ekmek elden su golden ya$ayayim. tecavuzculerin kogu$una atmayin yeter, tirsiyor insan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol