pkk nın eylemsizlik kararını kaldırması

independence
bilmemkac agustostan bu yana suregelen sozde eylemsizlik karari dun yapilan bir aciklama ile kaldirildi. bu aciklamanin uzerine tsk guneydoguya dogru yogun bir askeri hareketlenmeye giri$ti. $u dakikalarda dogu ve guneydogu sinirlarina dogru askeri birlikler kaydiriliyor.
independence
pkk’nin kararindan sonra cumhurba$kani pkk’ya sert cikmi$ "tepkimiz buyuk olur" demi$. agustos 2010 dan once yapilanlar teror degil miydi sayin cumhurba$kani, o zaman nerdeydi bu buyuk tepkiniz? teroristi silahla gucle korkutmak nasil bir mantik i$idir ayrica. adam daga zaten olmeye cikiyor, adamin kaybedecegi hicbir $ey yok ki, sen neyle korkutuyorsun teroristi? t

teroriste mudahale terorist olmadan once lazim, sonrasinda hicbir $eyi degi$tiremezsiniz. daga ciktintan sonra terorist avlamak yerine daga cikmadan once daha ciki$lari engelleyin. bu ya$a geldiniz, bunca senedir siyasetin icerisindesiniz de bunlarin egitimle, yatirimla, insani bir ya$amla elde edilecegini, daga ciki$larin ancak bu $ekilde engellenebilecegini ogrenemediniz mi?

nazarimda care uretmek yerine endi$e duyan insanlardan zerre farkiniz yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol