cm101mmxi fundamentals

0 /
independence
kimsenin bu gosteri ile alakali tek kelime yazmami$ olmasi cidden enteresan ya neyse.

zaman bulup bir turlu gidemedigim ama icimde buyuk ukde olan gosteri. guvenligi oyle siki tutmu$lar ki hicbir yerde tek kare bile goruntusu yok, en fazla ses kaydi var.

dvd’si en kisa zamanda ciksin, temennim budur.
gicikcik
kasımın sonunda gösterileri bitirdikten sonra dvd’si çıkıcakmış.halen biletleri satışta verdiğiniz paraya değiyor.izlemenizi tavsiye ederim.
independence
yanli$im yoksa canli gosteri ayagi sona ermi$. 3 ocak 2012 tarihinde de canli gosterinin goruntuleri sinemalarda yayinlanacakmi$. fragmani bile var;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/41660/21998133/1/paylastigi-fragman-kahkahaya-bogdu.aspx
independence
m1 meydan ali$veri$ merkezinden bugun saat 18:00 matinesine bilet aldigim ancak uyuyakalmam sebebi ile yeti$emedigim(24 dakika kaldi amk) sinema $eysi. yarina kadar her saat ba$i kendime yumruk atmaya karar verdim bu sorumsuzlugum yuzunden.
civeng
bugün ankara etlik antares’te saat 14:00 seansına gittiğim gösteridir. izlemeyenlere tavsiyem, burayı okuyacağınıza gidin izleyin. durduğunuz kabahat.
independence
4 gunde 600 bin ki$i tarafindan izlenmi$.

cem yilmaz’in ticari dehasi da bamba$kaymi$ valla. hem gosteriden hem sinemadan bu bitince bir de dvd’den vay arkada$. ancak helali ho$ olsun, yemin ediyorum son kuru$una kadar hak ediyor adam.
independence
8 gundur sinemada ancak hala kamera cekimi şeklinde dahi malum ortamlarda yerini almamış.

tamam almasın zaten o ayrı da normalde daha herhangi bir film vizyona dahi girmeden önce torrenti çıkarken cem yılmaz’a kıyak mı geçiliyor acaba diye düşünüyorum. ha öyle bir şey varsa da geçilsin tabi, taraftarıyım tamamen.
cirkinbeti
tamam güldüm eğlendim adam zaten zeki komik adam ama böyle kahkahalar falan atmadım , ne bileyim gülmekten gözümden yaş gelmedi .
independence
malum ortamlara du$mu$ ancak ses berbat deniliyor. indirilmesini hic onermem. zaten bildigim kadari ile halen daha sinemalarda oynuyor. oradan izlenmeli.
westkhan
oyunu neysede sinemasıyla işten gına gelmiştir nedir arkadaş cemin yeni bir para koparma planı sadri alışıksal haraketlerle bezeli zaten tüm gösteri ayrıca üç kere giden arkadaşlarım var ulan mal adamlar aynı paraya canlı izlerdiniz zaten
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol