bilgi sözlük v2

0 /
sipsi
yapılmasını hiç istemediğim şey. ’şey’ diyorum çünkü ne olduğunu tam anlayamadım. neden yapılacağını da anlamadım. öyle bir insanım..
zotac
bir an önce somut fikirler ve somut adımlar atılması gereken zımbırtı.
olması muhtemelen çok fayda sağlayacaktır. 85. dakikada maça yeni bir yıldız oyuncunun dahil olması gibi bir şey, ya da kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi rahatlatır yazanları. tabi bir de yazan lazım. yazmak lazım.
independence
cali$malar bir surehttp://beta.bilgisozluk.com adresinden incelenebilir.

not: orada gordugunuz her $ey deneme amaclidir, kismen ya da tamamen degi$tirilebilir. muhtemelen goruntulediginiz kisimda hemen hemen hicbir $ey cali$miyor olacaktir, dedigim gibi tamamen test amaclidir.

edit: tasarimi internet explorer ile goruntulemeniz gerekmektedir, henuz diger browserler icin kod cali$masi yapilmadi.
independence
2011 senesinde ba$lanilan cali$malar o donem icin askiya alinmi$ti. bir suredir bu cali$malar yeniden ba$ladi ancak adresi $imdilik beta.bilgisozluk.com degil, test amacli ba$ka bir adreste. beklenmedik bir $ey olmadigi taktirde muhtemelen en gec bir ay icerisinde yeni sürüm beta olarak hizmete acilmi$ olacak.
independence
yeni surume yazarlarin kendilerinin ali$abilmeleri ve uyum saglayabilmeleri adina eski sürüm bir subdomain uzerinde bir sure daha aktif kalacak. daha sonra hepten kaldirilacaktir.
independence
#1083212

daha once muhtemelen en gec 1 ay icerisinde yazmi$im ancak oyle kolay olmayacak gibi gozukuyor. daha $imdiden takvim mayizin ortasindan bile sonraya kaydi.
independence
temmuz sonuna yetisemeyen versiyon. agustos sonuna kadar yetistirebilmek icin daha havuza bile ayagimi sokmadim yemin olsun. gorenler bilenler sahit.

özetle kismetse agustos sonunda yayinda.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol