yıldız tv

independence
bunyesinde pek cok tv kanalini barindiran ve online izlemenizi saglayan internet sitesi. du$unce guzel ama klasik. uydu kanallarini izlettirmedigi surece benzer pek cok site var cok daha fazla kanal gosteren. yine de site en azindan arayuzu ile ho$ gozukuyor.

http://www.yildiz.tv
independence
izleyeceginiz programlari ya da dizileri sadece online degil, 5 dakika geriden ve daha geriden ve daha da geriden izlemenizi saglayan bir site. misal $imdi gir ba$indan muhte$em yüzyıl’i izle, reklamlarda ileri sar. dizi sitelerine falan dizilerin du$mesini beklemene de gerek yok. bayildim bu ozelligine.
independence
yayinlanan programlarin goruntu kalitesi kesinlikle yuksek olmali, aksi taktirde hd formatinda yayin yapan dizi siteleri ile hicbir $ekilde boy olcu$emez.
independence
cidden cok cok faydali bir site.

misal evde gecenin bir vakti gurultu olmasin istiyorsun ama bir yandan da disko kralı’ni izlemek istiyorsun. acarsin plazmanin yerine pc’ni(evet plazmam var 4 tane) acarsin yildiz tv yi, 2 saniye gecikmeli olarak izlersin mis gibi.
independence
nazarimda yegane kotu tarafi full ekrandan cikabilmek icin mesburen esc tu$una basmak zorunda olu$unuz. mouse ile tiklayabileceginiz bir yer bulunmuyor.
independence
bir kotu tarafi daha, $imdi farkettim bunu da.

+1 e basiyorsunuz(bir dakika ileri sarmak icin) 1 dakika geriye atiyor sizi.

22:31 de +1 e basarsaniz 22:32 ye gitmesi gerekirken 22:29 a gidiyor. saatlere dikkat edin de benim gibi saatlerce ileri tiklamayim haybeden. her tikladiginizda geri gidiyorsunuz zira.
independence
her $ey iyi ho$ da, reklam gosteriyor sana ama reklami gec secenegi yok, yani reklam bitene kadar izlemek zorundasin. bu $ekilde reklam izlemeye mecbur birakmak ho$ degil, yapmasinlar bunu.
independence
$oyle bir uyari vermektedir;

sayın site kullanıcılarımız!

teknik rekonstrüksiyon çalışmalarından dolayı geçici olarak türk televiziyon kanallarının yayını durdurulmuştur.

ilginizden dolayı teşekkür ederiz.
independence
bir $ey populer olduktan sonra paraya evrilmese zaten $a$ardim.

ucretli olmu$ artik, aylik 10 euro bi de. umarim diledikleri kadar para kazanamazlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol