sevgilisine hakaret eden kız

independence
oncelikle oyle sevgilinin ben ta a.k. afedersin.

ama kabahat sadece sevgili ki$isinde degil, sevgili ki$isine bu cesareti verebilen diger sevgili ki$isinde. yani bok boku kenefte bulmu$ misali bir $ey oluyor. tamam hicbir hakaret sebepsiz degildir belki ama hicbir sebep de ki$inin bir ba$kasina, hatta daha da otesi sevgilisine hakaret etmesini mazur gosteremez. birbirine hakaret edebilen insan evlatlari arasindaki tum yakinla$ma artik resmen bildigin piclige donu$mu$tur.

eski ili$kilerin gozunu seveyim ben ya, insanlar birbirlerine a$kimdan ote, canimdan ote, sevdamdan ote kelam etmezlerdi, birbirlerine baktiklari zaman gozlerinin ici guler ama fazla da yuzgoz olmamak icin "seni seviyorum" cumlesini bile ya sevgilinin dogumgununde, ya cikma ya da evlenme yildonumlerinde soylerlerdi. oyle bir zamana geldik ki a$klar da sevgiler de apansizcasina tuketilir oldu. sevgili saygi bitince yerini huzursuzluk, kavga ve dogal getirisi hakaretler almaya ba$ladi.

bu duruma gelmeden once, bu durumun gelecegi hissedildigi anda emniyet kemeri cozulup o ili$kinin ilk kav$aginda arabadan atlamak lazim.
daruga
potansiyel dırdırcı kadındır. evlilikteki kavgası çekilmez olur. kavganın çekiliri var mıdır, vardır. yarın bu kişiyle yüz yüze bakacağını düşünerek tartıştığın anda kavga konusu neyse onunla kalır. aksi halde hakaret her zaman yıkıcıdır. kişilerin flört halinde verdikleri bu tür sinyaller (gerek tahrik edecek şeyleri yapmak, gerekse tartışmalarda hakaret etmek) evliliklerinin mahalle kavgası kıvamında gideceğini gösterir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol