windows 8

independence
soylentilere gore 2012 de piyasaya surulecekmi$ ve bulut tabanli olacakmi$. yani kernel dosyalari bir sistemden e$ zamanli guncellenecekmi$, boylelikle windows korsanin onune gectigi gibi restart atmaksizin da guncellemeleri kullanicinin makinesine yukleyebilecekmi$.
zotac
microsoft için yeni bir kazanç kapısıdır. kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılama hikayelerini artık yemiyor çoğu kesim.
lauthres
en belirgin özelliği olarak denetim masasının değişmesi ve artık format atmak gibi bir derdin kalmamış olması gösterilebilir. özellikle tablet pclerde çok işlevsel olacaktır.
independence
tuketici onizleme surumu bugun resmen tanitilmi$;

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=54270&rid=4369&hid=20032297

hic begenmedim. sicaklik kalmami$, cok soguk olmu$.
fossegrim
bugun cikmasi bekleniyor.özellikle tablet piyasası için win 8 cok $eyler katacak gibi duruyor.

http://images.torko.net/images/415w8.jpg
independence
tanitimi dun gercekle$ti ve tanitim ile birlikte cazip fiyat firsatlari da sunuldu son kullaniciya. turkce dil destegi de bulunan windows 8’i internet uzerinden almak isteyen win7 kullanicilari 79tl odeyecek ocak 2013 e kadar.

diger yandan eger 2 haziran 2012-31 ocak 2013 tarihleri arasinda win7 yuklu bir pc satin alinmi$sa size verilen(verilecek olan) promosyon kodunuzla bu i$letim sistemini 29tl kar$iliginda alabiliyorsunuz. promosyon kodunu elde edebilmek icin 28 $ubat 2013 tarihine kadar kaydinizi yaptirmaniz gerekmekte.

not: dokunmatik ekran tanimlama ozelligi de mevcut.
not2: ara$tirmalarim bu sistemin daha ziyade tablet pc’ler icin ideal oldugunu gosteriyor, standart pc’lerde keyifli olmayacaktir. olabilir de aslinda, hic bilemedim $imdi.
independence
gayet geleneklerine bagli bir insan evladi olarak daha bugun kullanmaya ba$ladigim os. artilari ve eksileri ile daha sonra zaman zaman yaparim incelemesini sozlukte.

xp’den de uzun seneler vazgecememi$tim zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol