göğüs ve kalça ikilisi

independence
oncelikle bu ikilinin bir kadin vucudunda olmasi $art, yoksa etkisi sifirlanir.

cok net soyluyorum ki dunyanin tum kapilarinin kilidi bu ikilinin ellerindedir. oval ofisi du$un monica’yi du$un. tarihte cikan sava$lari ve kadinlarin bu sava$lardaki etkilerini du$un. yolda yururken arkani donup bakmani saglayan $ey nedir? kalca degil mi? yine yolda yururken gozlerinin ileride bir noktaya kilitlenmesinin sebebi nedir peki, gogus degil mi?

du$unsene yolda yururken bir kadin dikildi onune ve bir $ey sordu sana, bir konuda yardimini istedi ama kadin demeye binbir $ahit lazim. gogus yok, govde bildigin tahta, kalca desen hak getire, sivilceli falan birisi. kendisine ayiracagin zaman dilimi saniyelerle olculur degil mi?

$imdi yeniden du$un bir. yuruyorsun, onune bir kadin dikildi ama kadin mi tanrica mi ayrimi o anda yapamiyorsun. muhte$em bir gogus dekoltesi, iri gogusler, kalcalar desen kendisini 3 metre geriden takip ediyor, o denli cikik ve dolgun. gerekli yardimi yaptiktan sonra sureyi uzatmak icin hangi maymunluklari yapmazsin, bir de onu sor kendine.

diyorum ya, bir yol tarifinde bile sureyi tayin eden gogus ve kalca ikilisi, hayatin diger alanlarinda neleri saglamaz ki bireye hi? vay arkada$, nereden aklima geldiyse durduk yerde $imdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol