ufuk günaydın

independence
5 kişi birleşip kediye girmek ba$ligindaki bahsedilen katil ki$iymi$ bu. olaydan sonra yakalanmi$ ancak cok ickili olduklarini ve kedinin de pitbull’unun kafasini yardigini soyleyerek 300 liralik bir para cezasi ile serbest birakilmi$.

$imdi;

hicbir $ekilde kendini savunamayacak durumda olan bir kedinin ba$ini, salise tereddut etmeksizin ezerek parcalayan bir $ahsin aramizda dola$tigini, belki cocugumuzla belki kucuk karde$imizle belki de kiz arkada$imizla herhangi bir $ehrin herhangi bir sokaginda kar$ila$tigini du$unun. urkmez misiniz, endi$elenmez misiniz?

bir birey, hicbir sucu olmayan, kendini kesinlikle savunamayacak durumda olan minik bir kedinin ba$ini ayagi ile ve hic tereddutsuz bir $ekilde eziyor, parcaliyor. bu $ahis ayni sogukkanliligi herhangi bir sebepten oturu bir insan oldurmekte de kullanmaz mi? bu bireyin insan olduremeyecegi du$unulebilir mi?

ya da en basitinden bir soru;

hepimizin nefretle andigi dagdaki terorist, bir kedinin ba$ini ezer mi, ya da ezse bile bunu hic tereddutsuz yapar mi?

bahsi gecen $ahsin en kisa zamanda yeniden yakalanarak hakkinda hapis cezasi istemi ile dava acilmasi ve cezalandirilmasi en buyuk arzumdur, temennimdir.
independence
"mala zarar vermek" sebebi ile hakkinda 4 aydan 3 seneye kadar dava acilmi$. in$allah yatar o 3 seneyi iceride, cok istiyorum bunu gercekten.

http://www.hayvansevergazetesi.com/haber_detay.asp?haberid=660

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol