5 kişi birleşip kediye girmek

independence
her yerde ayni konu ba$ligi ile ele alindigi icin ben de bu $ekilde actim ba$ligi, konuyu ozetleyeyim.

izmir bornova da 5 genc, bir kutu icerisinde uyuyan kediyi once uyandirarak kutudan di$ari cikartiyorlar, ardindan da genclerden bir tanesi ayaginin topugu ile kedinin ba$ini ezerek oracikta olduruyor ve tum bu goruntuler olay mahallinin hemen yanindaki bir bıfenin guvenlik kamerasi tarafindan kaydediliyor.

videonun linkini verecegim ama icinde hayvan sevgisi olan, hatta bo$ver hayvan sevgisini, icinde bir parca bile olsa insanlik bulunan kimsenin bu videoyu izlemesini kesinlikle onermiyorum, ruhunuzu paramparca edebilecek kadar berbat goruntuler. insani insan olduguna kahrettiriyor, uyarimi son derece detayli yaptigimi du$unerek veriyorum linki;

http://video.mynet.com/habervideo/boyle-canilik-gorulmedi/981345/

videodaki "katil" $ahsin ismi ufuk günaydın’mi$.
alorarola
baklava çalan çocuğa 7 yil hapis veren ama kutusunda uyuyan kedinin kafasini ezen oruspu çocuğuna 300 lira idari para cezasi kesen yargiçlarin ve uyguladiklari yasalarin anasini avradini zürriyetlerini kurutayım. inanmıyorum ya. inanamıyorum. o kedinin hesabı zürriyetlerinden çıksın, çıkartılsın.

bu tarz gruplaşmalarla çeteleşen ve birilerine gönderme yapmak adına masum canlıları bir ilah gibi yok etme sıfatına naillermiş gibi kullanan bir ton dangalak, onun bunun çıkartması, gönüllü gayrimeşru yavşak maalesef ki mevcut bu ülkede.
almayani dovuyorlar serefsizim
olay bornova küçük park civarında geçiyor bugün yürüyüş yapıldı. vatandaş ege üniversitesi 1. sınıf su ürünlerinde okuyor adı da ufuk günaydın 700tl ceza karşılığı serbest bırakılı okula vardığı ilk gün linç edilecek söylentileri dolaşmakta.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol