istanbul için düşünülen çılgın proje

0 /
independence
ba$bakanin kimselere tiyosunu vermedigi, bir rivayete gore ise hincal uluc’a biraz bahsettigi proje. ta istanbul buyuk$ehir belediye ba$kanligi zamanindan gunumuze kadar istanbul ile alakali du$unur dururmu$ bu projeyi.

bu sabah medya genel yayin yonetmenlerine verdigi kahvaltida da kendisine yoneltilen bu konudaki sorulari cevapsiz birakmi$ ba$bakan.

proje sanirim taksimde gercekle$ecekmi$. the marmara’y yikip yerine 3000 ki$ilik bir camii yaptirmasi geldi benim aklima ilk olarak. konu recep tayyip erdogan’in bir fikri olunca da aklima ba$ka bir $ey gelmedi esasen.
rumuz pilis tiray egen
sayın başbakan diyor ki diyor; tüm dünya ülkeleri meydanları ile meşhurdur bizim ise istanbul’da böyle bir meydanımız mevcut değil bunun için akm yi yıkıp bu yönde bi çalışma yapıcaz v.s.

kanımca kendisinin düşündüğü çılgın proje; akmyi yıkıp yerine recm edilecek insanların, recm edileceği bir recm alanı yapmaktır. daha çılgını olamaz...
theborek
ankara’daki gizli kaynaklarımdan projeye dair ipucunu geçtim, tüm bilgileri edindim. herkeslerden önce sizinle paylaşmak istedim ey sözlüğün gözlerinin içi gülen yazarları...

işte o proje:

projenin ana hatları: 2. dünya savaşının sonlarında nazi gücünü bastırmak için amerika’da denenmiş süper asker projenin bir imitasyonu

projenin ana hedefi: ülkenin fahri başkenti istanbul’da bir süper ünlü yaratıp önce şehrin, ardından tüm ülkenin ilgisini çekerek uzun vadeli bir hipnoz hali yaratmak

projenin uzun vadeli hedefi: bu ilginin dünya çapına yayılması ve süreç sonucu ölümsüz bir iktidar sağlanması.

ankara’daki kaynağım buradan sonra elde edeceğiniz bilgileri almak için bir kolundan oldu. tamamen gizlidir ve okumanız dahilinde olacaklardan ben asla sorumlu olmayacağım.

projenin detayları ve işleyisi: aşağıdaki ünlülerin karakteristik özellikleri toplanacak ve gönüllü bir denekte birleştirilecektir. liste ünlüler ve fonksiyonlarından oluşmaktadır.

yiğit bulut - saçlar: böylece parlaklıktan ilgi devamlılığı sağlanacak
nihat doğan - beyin: açıklayıcı söze ne hacet...
bülent ersoy - gözler: bu yakıcı gözler cyclopsda yok.milli hazinedir, kullanılmalıdır.
sezen aksu - dudak: her an karşısına öpülepsi verebilir. koyun, lazım olacak.
beren saat - burun: halkta bir beren saat aşkıdır gidiyor, avantajımıza çevirebiliriz.
yıldız tilbe - çene beni: herkes o bene ve ucundaki kıla bakıyor, kaçırılmaz fırsat
.
.
.
liste böyle uzayıp gidiyor. güvenliğim için kesmek zorundayım. yakalanırsam e-kitaplarımı yıkın, kitaplarımı silin, parkamı arkama giydirin ve beni hep hatırlayın.

viva la evolucion !
isyankarmuhabir
anlaşıldı ki, avrupa yakasında karadeniz ile marmara arasında bir kanal açacaklarmış.
bende bir an acaba ’’guneydoğu anadoluda toprak reformu yapıcaz, topraksız koylu kalmayacak’’ mı dıyecek dıye dusunmustum, sacmalamışım işte hayal benimki de.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol